Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

понеделник, 30 март 2009 г.

VIDEO: Пари в ИНТЕРНЕТ!!

VIDEO: Пари в ИНТЕРНЕТ!!

Пияни Прокурори и следователи във Варна ще се избият

Прокурори трият снимки с пиян следовател
31 март 2009 / News.dir.bg
Пиян следовател е потрошил с автомобила си две коли на кръстовище във Варна. Час и половина след инцидента там като орли се спуснаха трима варненски прокурори, за да изтрият фотографски кадри, уличаващи техния колега.
Екшънът се е разиграл към 20,30 ч в неделя на светофара на бул. “Сливница” и ул. “Пирин”, съобщава в. "Труд". При ляв завой на червено магистратът Константин Михайлов връхлетял с фолксвагена си два автомобила. Очевидецът Димитър Кунев, шеф на интернет сайт, снимал 13 кадъра , но те били изтрити лично от варненски зам. окръжен прокурор. Фолксвагенът на Михайлов помел 15 метра от мантинелата и ударил “Сузуки Витара” и кола с хасковски номер. Зад волана на сузукито седяла прокурор Виолета Радева от Девненската районна прокуратура. Следователят Михайлов опитал да се скрие в близка улица. Там обаче забелязал, че е паднал предният му номер и се върнал да си го прибере. Започнал да дърпа грубо табелата от ръцете на прокурор Виолета Радева. Катаджии с дрегер измерили 1,96 промила алкохол в кръвта на Михайлов, но той отказал да даде кръвна проба.Около 22 ч на мястото на инцидента се озовали районният прокурор на Варна Цветанка Гетова, зам. окръжният прокурор Радослав Лазаров, дежурният прокурор Катя Петрова и шефката на Окръжната следствена служба Галина Бакалова. Вместо да пратят пияния следовател в ареста или изтрезвителя, те взели мерки срещу очевидеца Димитър Кунев, шеф на сайта NacionalistBG. com. “Дежурният прокурор Катя Петрова дойде при мен и ми забрани да снимам, когато видя, че фотоапаратът е насочен към Михайлов. Тя и зам. окръжният прокурор Радослав Лазаров не искаха да документирам, че следователят е пиян. Не е вярно, че не съм се легитимирал. Точно обратното - още с пристигането си казах, че представлявам сайта си и ще снимам за в. “Труд”, каза Кунев. Според него Петрова наредила, а Лазаров изтрил 12-те кадъра. На въпрос защо е поискала да бъдат заличени фотосите вчера прокурор Петрова каза: “Не съм длъжна да ви давам обяснения. Прочетете НПК - преди да е извършен оглед, частни лица нямат право да снимат на местопроизшествието”.

Пари в ИНТЕРНЕТ!!

Учудващо малко хора знаят, че ВРЕМЕТО В ИНТЕРНЕТ Е ПАРИ!.
Има компании, които плащат за това, да "гледате" реклами on-line.
Навсякъде се сблъсквате с реклами, на които не обръщате внимание, нали!?
Затова някои компании смятат, че директната реклама дава по-добри резултати, особено ако доброволно сте се съгласили да получавате информация и за това Ви се плаща.
Тези компании печелят от това, че рекламират, следователно могат да отстъпят част от печалбата си на Вас и да Ви мотивират да гледате рекламите. Така те стават още по-популярни и за рекламодателите и за клиентите. Става въпрос за такава компания с дългогодишни традиции, която винаги спазва ангажиментите си за плащане към клиентите.

Ето и най-хубавата част: * Докато печелите от това, че компанията Ви показва реклами, може да правите всичко за каквото се сетите на Вашия компютър – чатите, играете, работите...
Кликнете за вход в сайта ТУК. След като влезете в сайта направете следното:
Регистрация – графа Members.
Посочвате име, адрес, телефон, e-mail и т.н.
*Важно – посочете точен адрес, тъй като на него Ви се изпращат чековете.


Изтегляте програмка – от графа Download.


Използване - при влизане в интернет стартирайте програмката. На монитора се появява лента с реклами. Позиционирате я горе или долу - където Ви е удобно. В най-лявата част на лентата се появява човече. Докато то ходи, трупате точки, като спре или започне да се разхожда по лентата - няма точки. За да тръгне отново е необходимо да раздвижите курсора по лентата или да кликнете върху човечето. Точки и Печалби - натрупаните от Вас точки се преобразуват в долари ($). 1000 точки = 1$, можете да стигнете и до 1000 точки = 1,66 $. Приблизително съотношение време/точки за 1 час = 500-600 точки т.е. Вие правите 0,50-0,60 $ за час. Увеличаване на печалбата – 2 варианта: 1. Стоите много време в интернет. Привличате хора (Реферали) от "Referal center", които се регистрират и използват програмката - така получавате % от техните заработки, без те да са ощетени. Има 8 нива реферали, като за всяко Вие получавате доход: 1 ниво – директно привлечени от вас – 15% около 90 точки/час, 2 ниво – привлечени от 1 ниво реферали – 7 % около 42 точки/час и т.н. Плащане на заработеното – става с чекове. За целта трябва да си поискате парите, като отидете на "Home" от лентата на екрана (от 1 до 15 число на месеца) и натиснете бутона за плащане, ако сте достигнали заявения от Вас при регистрацията минимум $, който не може да е по-малък от 50 $. Възможно е първият чек да се забави (до 15 дена), но после всичко си идва на мястото. Чековете се осребряват в България.
Вижте тук: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=2800

Регистрирайте се тук: http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=callmart
Погледнете и на снимката по-горе чек получен в София.
Поставете и евентуални въпроси по-долу в коментарите. Със сигурност ще ви отговорят други ползвали този вариант.

!!! Много би било резултатно за вас ако стоите продължително в Инернет !!!
В графата Статистика веднага след час например ще видите как нарастват точките и приходите ви.
Невероятно? Проверете. След което очакваме вашето Благодаря!

За доверието...

Доверието според българския манталитет е направо задължително. И е обязаност на събеседника. Не е дълг на онзи, който заявява и убеждава, а на другия, който слуша и преценява... ако преценява. Повечето от нас вътре в себе си сме убедени, че дължим доверие всекиму, докато той не го съсипе. Вместо да очакваме той да създаде това доверие, да го вдъхне, да го потвърди, па тогава чак да се възползва.
Припомням си не един и два случая в този живот, когато съм преживявал скандали на тема "Ти не ми вярваш!" Близки и далечни са ме навиквали, загдето им се видяло, че се усъмнявам в думи, в обещания, в дела. И понеже нямам воля да отричам, най-често съм си признавал. Без дори да знам защо не вярвам, без да знам защо признавам. Такива необмислени признания са ми донесли повече проблеми, неприятности и щети от повечето действителни вражди. Някои от тези лица се превърнаха в доживотни душмани.
Само защото не ги излъгах, че им вярвам...
Понякога, особено в криминалния пласт на живота, онзи, който по някакъв начин издаде недоверието си, може да загуби живота си. Човекът, който не се финтира, там се приема като опасен. Той се превръща в пречка, а оттам и в жертва.
Няма средностатически българин, който да потърси причината за насрещното недоверие в себе си. "Ти не ми вярваш!" е вик страстен, по своему искрен, но и разрушителен. Възмущението в този вик е изпепеляващо. Този вик не признава невинни, никога не търси правота, основания, най-невинни съмнения. Дори хора, които пет пари не дават за честта си, в подобен момент се сещат за нея.
Да търсим причината в себе си е дарба, не твърде често срещана по нашите земи. Самохаресване и агресивна безкритичност към собствените качества определят отношенията в повечето обществени слоеве. Партньори, приятели, събеседници, близки или чужди хора биват обвинявани за причини, които трябва да потърсим в себе си. "Ти не ме харесваш!" е вопъл, в който освен разочарование ясно се разчита и закана.
Да не говорим пък за "Ти не ме обичаш!"..

неделя, 29 март 2009 г.

Изпратено от България

Парламентът редовно гласувал без кворум

През 10-та сесия на Народното събрание 59.55 процента от гласуванията са били без кворум, показва проучване в рамките на проекта "Граждански контрол над парламентаризма".
Данните оповести на пресконференция доц. д-р Лилия Методиева, ръководител на проекта и преподавател в СУ "Св. Климент Охридски", предаде БТА.
От 1481 гласувания в периода от септември до 19 декември 2008 г. общо 882 са били без кворум, заяви тя. Процентът е нараснал в сравнение с предишната сесия, отбеляза Методиева. Много от решенията, които се приемат, се вземат с по-малко от необходимите гласове, заяви тя.

Рекордът е на 30 октомври 2008 г., когато така са били приети 47 решения.

Методиева поясни, че според решение на Конституционния съд за приет от парламента се смята текст, гласуван с повече от половината от регистрираните депутати. Според нея, ако КС бъде сезиран за разпоредби и решения, приети с по-малко от тези гласове, може да се наложи те да бъдат прегласувани.
Методиева каза, че сред приетите без необходимото мнозинство текстове са някои важни решения, сред които част от промените в Закона за местните данъци и такси, както и разпоредбата за премахване на наказателната лихва за предсрочно погасяване на потребителски кредит.
Парите за новата система за гласуване в парламента са похарчени напразно, коментира Методиева. Тя посочи, че именно през десетата сесия на Народното събрание започна работа новата система. Най-много са гласуванията без кворум, регистрирани през втората сесия - 78.23 на сто, а през четвъртата сесия те са били 60.11 процента.
Стенографските протоколи са автентичният документ на Народното събрание, каза по БНР бившият депутат и член на консултативния конституционен съвет към омбудсмана проф. Александър Джеров. Там се отбелязва колко души са гласували. Когато е отбелязано, че са гласували по-малко от 121 души и е прието решение, това е комично, посочи проф. Джеров. Когато има протокол за гласували по-малко от 121, това прави вотът невалиден и той трябва да бъде отменен.

Таксите за обучение във висшите учебни заведения в Германия

Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:
В повечето федерални провинции таксите за обучение вече са фактПрез последните години в Германия бяха приети няколко реформи в сферата на висшето образование. Eдна от важните стъпки в промяната на модела на образованието бе въвеждането на такси за обучение в някои от провинциите.
Освен преминаването към англо-американския модел на висше образование - степените Bachelor и Master, една от важните стъпки в промяната на модела на висшето образование в Германия бе въвеждането на учебни такси. Всяка една немска провинция сама взима решението за въвеждане на такси за обучение във ВУЗ-овете.

В някои области висшето образование е все още безплатно
Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:

В Берлин, Бранденбург, Мекленбург-Предна Померания и Шлезвиг-Холщайн засега не са планувани никакви такси. В провинциите Райнланд-Пфалц, Заксен, Заксен-Анхалт и Тюрингия няма въведени общи такси, а само такива за студенти, които следват по-дълго от определеното за специалността време.




Телефонна връзка до България от САЩ, Европа, Австралия. 2,0 цента/мин до стационарни, 18,9 цента/мин до мобилни телефони.Как? Купете си телефонна карта от ТУК!!



Таксите са допълнителна тежест особено за чуждестранните студенти. Докато германците ползват субсидии, стипендии и различни форми на кредитиране, за студента, идващ от чужбина, тези форми на финансирането на образованието са почти недостъпни. Голяма част от студентите от Източна Европа се издържат сами. Таксите водят до допълнителни работни часове, което нарушава учебния процес. Към разходите на всеки студент се добавят средно 100 евро на месец за университетски такси. Освен общите такси, които важат както за немски, така и за чуждестранни студенти, са въведени и специални такси само за чужденци, като напр. такса за явяване на приемния изпит по немски език, както и т.нар. Servicepacks, които включват такса за обработка на документи и обслужване по време на следването. В повечето университети вече въведоха споменатите такси за обработка на документи (Bearbeitungsgebühr). Тези университети изискват при приема т.нар.
UNI-ASSIST процедура

Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:
За студентите, чиито родни страни не са членки на ЕС, има въведени и допълнителни такси За всички висши учебни заведения в Германия, които поддържат тази форма на обработка на документите при прием на чуждестранните студенти, важи следното:
В случай че кандидатствате само в един университет, се заплаща еднократна такса от 50 евро. За всеки следващ университет се заплащат 15 евро. Документите ще бъдат обработени, едва когато сумата бъде преведена на банковата сметка на учебното заведение. За да бъдат обработени по-бързо вашите документи, в писмото с молбата за кандидатстване, добавете и квитанцията за заплатената такса. Информация за университетите, които изискват тази такса, можете да намерите на следния адрес: http://www.uni-assist.de/.

Българи разнасят циганията си по света

Българи в Чикаго. Дискотека Ескалибур..
Изгледайте целия клип и ако чуете нещо Българско, ще се извиним силно за заглавното изречение..
Иначе по принцип Българите са в голямата си част Горди и Патриоти.
Иначе всички декларират, че не харесват чалгата. Много даже е възможно..
Преценете сами.


Марян Димитров , Патриотът От Враца, Който Просто Закла Журито...

събота, 21 март 2009 г.

Някакви няколко ебали някаква..

в 3-4 часа след полунощ в някаква кръчма на масите просто.. Пострадалата не помни. Някакъв нейн познат и показал след дни видеозапис от случката. Всички са сериозно развълнувани и загрижени. Телевизията патетично сигнализира. Прокуратурата се самосезира. Прокурорката на Шумен стеснително съобщава, че не знае автора на видеозаписа. Въобще, също , както "потърпевшата", всички нищо не знаят, но са силно и граждански развълнувани. Сигурно било само , че потърпевшата била употребила огромно количество алкохол. Ех, лицемери нещастни...

За кризите и оргазмите...

сряда, 18 март 2009 г.

Самозванци

Сакскобургготски си направи царски сайт

Първият сайт на българското "царско" семейство беше представен в двореца "Врана", в присъствието на Симеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита.
Сайтът www.kingsimeon.bg съдържа над 200 фотографии, като част от тях се показват за първи път, използвани са материали от "Златния фонд" на БНР и от Държавния архив, отбеляза Илия Лингорски един от екипа, участвал в изграждането на сайта, цитиран от БТА.

Ако помните България според конституцията си е РЕПУБЛИКА.
И всеки, който се самообявява за Цар, Крал или Император просто лъже. Да му берат греха тия които му вярват.

неделя, 15 март 2009 г.

Kакво става в Мездра?..

Прочетете цялата статия и прослушайте интервюто ТУК.

петък, 13 март 2009 г.

Полицай от Транспортна полиция Мездра спи във Влака...

Какво сънува е друга и още по за недокументиране тема.. Толкова и по темата за малките полицейски заплати и ролята на подобни жалки стожери на закона в България..

Марян Димитров , Патриотът От Враца, Който Просто Закла Журито 10.03.09

Журито е също като Марян , де... Но важно е сеир да пада...

Обвинените в изнудване и измама


двама общински служители от Пловдив и директор на Консорциум «Екологичен завод” излизат от ареста.
Районният съд определи 1000 лева гаранция за шефката на отделите ГРАО и КАО Василка Костова и домашен арест за Саркис Москофян, личен шофьор на кмета Славчо Атанасов, и Трифон Мишовски, приближен съакционер на екозавода в града, предаде Дарик.
Внесените от прокуратурата 3 тома материали по случая и данните от специалните разузнавателни средства се оказаха недостатъчни магистратите да уважат искането на прокуратурата за налагането на най-тежката постоянна мярка за неотклонение «задържане под стража”.
Заседанието бе при закрити врата. Съпругът на Костова - дознателят от Икономическа полиция и бивш районен кмет на район «Север” Коста Костов, чакаше жена си пред залата. Тя заяви, че няма да обжалва паричната гаранция, макар че е невинна. Адвокатката й Зоя Тошкова каза, че общинската служителка е прекарала 72-та часа в килията, която била без прозорец, заедно с още петима задържани и две нощи й се наложило да спи на едно легло с друга жена.
Според обвинението Мишовски, Москофян и Костова в съучастие са притискали пловдивчанина Асен Костов да плати 5000 лева за «услуга” по придвижването в Общинския съвет на преписка за делба на два имота в кв. «Коматево”, в които той е съсобственик с общината. Документите за замяната, подадени още от предишните собственици на терена, са отлежавали в администрацията от три години и половина.
На двамата служители е повдигнато обвинение в измама, а на Мишовски и за изнудване.

понеделник, 9 март 2009 г.

Евтини цигари. Покупка онлайн. Доставка до цял свят.

Цените започват от $47.99 за 6 картона.$8 за картон. 80 цента за кутия.
Невероятно?
Погледнете ТУК!

събота, 7 март 2009 г.

София, моя любов и тревога...

Българите на последно място по покупки в нета

Българските потребители са на последно място по употреба на интернет за организиране на развлеченията си, за повишаване на общата си култура и купуване на дрехи по интернет, дори след Румъния (4 на сто). Това сочи доклад на Европейската комисия, представен от еврокомисаря за защита на потребителите Меглена Кунева. Като цяло европейците купуват все повече чрез интернет, въпреки че Европейската комисията отчита като основна пречка за развитието на този вид търговия трансграничните плащания, наред с езиковите бариери. Не на последно място в доклада е посочена липсата на доверие у потребителите, която спира развитието на онлайн търговията.

четвъртък, 5 март 2009 г.

Как да изберем висше училище в САЩ

Как да изберем висше училище в САЩ
И през 2008 г. Принстън води топ 50 на американските университети

Екатерина ПОПОВА

Когато си купувате музикална уредба или автомобил, със сигурност проучвате пазара предварително, за да се уверите, че сте взели най-доброто, което можете да си позволите с парите, които имате.
Когато избирате учебно заведение, логиката е почти същата. С тази разлика, че уредба или кола си купувате през няколко години, а къде да следвате в повечето случаи решавате само веднъж в живота. Така че почти нямате възможност да се поучите от грешките си. При това от този избор обикновено зависи вашето бъдеще - в личен и професионален, а защо не и във финансов план.
Ако сте решили да следвате в САЩ, добре е да знаете, че там има над 1400 акредитирани колежи и университети. Само университетите са 249 и предлагат широка гама от бакалавърски, магистърски специалности и докторски програми. Това море от учебни заведения прави оптималния избор изключително труден. Защото в случая се търси възможно най-добрата комбинация от престиж, качество и цена на обучението, не са маловажни също бъдещите перспективи за професионална кариера.
За да направите правилния избор, не отлагайте тази работа за последния момент. Започнете достатъчно рано, за да имате време да проучите подробно всички детайли и внимателно да обмислите своето решение.
Като начало трябва да изясните за себе си своите академични и професионални цели, финансовите си възможности, да се погрижите за необходимите документи от средното училище и/или българския ВУЗ, които сте посещавали.
При всички случаи имате нужда от надеждна и пълна информация, която да ви позволи да сравните учебните заведения помежду им и да откриете разликите, които са от значение за вас. По правило данни се събират отвсякъде - от приятели и познати, които вече следват в САЩ, от каталози, интернет-сайтове, министерства, фондации (най-много ще ви помогнат в информационните центрове на “Фулбрайт” и “Св. св. Кирил и Методий”). Върху вашия избор трябва да влияят множество фактори.
Важни са престижът на вуза като качество на обучението, академичните такси, възможността да получите стипендия и помощ, ако имате трудности, университетският живот извън аудиториите, географското разположение на учебното заведение.
Ежегодната класация на списание U.S. News and World Report е подходяща за старт в проучванията. Тя съществува от 15 години, основава се на специфични критерии, разработени от Фондацията за подпомагане на образованието “Карнеги” и дава възможност да се сравнят качествата на отделните вузове.
Според U.S. News and World Report и през 2002 г. традиционен водач в списъка на най-добрите американски висши училища остава университетът в Принстън. Следват го Харвард и Йейл, които си делят второто място. Това са обаче и най-скъпите вузове в САЩ. Затова не пренебрегвайте другите в списъка на Топ 50. Нерядко те може да предлагат дори по-добра комбинация от условия за обучение и изследователска работа за конкретната специалност, която ви интересува.

Какво има в www.usnews.com

Страницата на сп. U.S. News and World Report в интернет е препълнена с полезна информация за кандидат-студенти. Освен Топ 50 в сайта можете да намерите и други класации, направени не по общите признаци, а по отделни специфични критерии:

National Universities Doctoral
Liberal Arts Colleges Bachelor’s
Universities Master’s (Midwest, North, South, West)
Comprehensive Colleges Bachelor’s (Midwest, North, South, West)
Best Values: Great schools at great prices; Student Indebtedness
Best Undergraduate Business Programs
Best Undergraduate Engineering Programs
Unranked Specialty Schools
Web-exclusive Rankings and Lists
A-Z College Directory
Best Pharmacy Programs (1998)

Особено ценното в случая е, че списъците с най-добрите учебни заведения в съответната област могат да бъдат пренареждани по ваш избор - например според броя точки от изпитите SAT или TOEFL, изисквани при кандадатстване. Ако вече знаете собствения си резултат, можете автоматически да ограничите броя на вузовете, за които да се пробвате. Пренареждането може да става и по други критерии - например по размера на академичните такси, по изискванията за отпускане на стипендия, по броя на отпадащите студенти или на студентите в една група, по количеството възможности за извънучебни занимания.
Редакторите на сайта са помислили и за останалата информация, която влияе върху избора на колеж или университет. В нея има препратки не само към страниците на самите вузове, но и подробни обяснения за масово изискваните входящи тестове, попълването на формулярите за кандидатстване, както и за възможностите да се получи частична или пълна стипендия. Специално място е отделено на академичния живот извън залите за лекции и упражнения.
Целта на всички тези усилия е да се помогне на кандидатите постепенно да стесняват кръга на интересуващите ги учебни заведения, докато накрая изберат едно или няколко.

сряда, 4 март 2009 г.

За достойната българка Лили Шмидт от Кюстендил

Представяме ви Лили Шмидт или «швестер Лили”, една всеотдайна в обичта си към хората жена. Кюстендилската Майка Тереза живее от 40 години в Германия, «но пъпната ми връв не е прекъсната”, казва Лили Шмидт и помага.Помага на най- бедните българи, с нейна помощ в страната са пристигали десетки тирове с дарения- храна, медицинска апаратура.5- та година в Кюстендил работи безплатна трапезария за бедни, самотни и болни хора, като всеки делничен ден обяд получават 50 души, благодарение на Лили Шмидт и женското дружество «Майчина любов”.

Нагли и ненаказауеми мошеници

Висшият съдебен съвет наказа със забележка??! съдия Мариана Станкева. Миналия октомври стана ясно, че съдийката от Костинброд е участвала в схема за злоупотреби с имотите на двама богати пенсионери, които нямали наследници. По закон Марияна Станкева можеше да се лиши от 10 до 25% от заплатата си за до 2 години.??
Замесени и адвокат, както и секретарката на адвоката, която имала фирма в САЩ. Престъпната схема е действала години наред.Става дума за самотни възрастни хора, които нямат наследници, но притежават апетитни имоти в София и Костинброд. Направени са фалшиви завещания, с които възрастните хора даряват имотите си на различни лица. Адвокатът представял пълномощно, че води гражданските им дела, а съдията подписвал и разрешавал фалшиви записни заповеди, в които фигурирали стойности, между които и 3 600 000 лева. Адвокатът завеждал документ единствено по времето на дежурствата на съдията. Проверката на Инспектората на ВСС установила още, че като ищец е записан мъж, който е живял в Испания, а в момента е в затвора. В другия случай човекът бил в Либия. Данните за възрастните хора и затова, че те нямат наследници най-вероятно се взети от служба ГРАО.

Цени за телефонна връзка до България




неделя, 1 март 2009 г.

Ненормална Българио?!

Да си разголваш публично многострадалния възрастен задник е може би нещо не така възхитително..
Възхитително е обаче да те величаят за това..
Възхитителна си Лили! И тия които смятат, че си велика, също.. Ненормална Българио!

НОВИНИ от Българските медии.. Ненормална Българио??

Азис вече мисли за второ бебе, което да му роди приятелката му Гала. Двамата родители решили, че за малката Рая ще е полезно да расте с братче или сестриче, а не само с ексцентрични възрастни около себе си. Нещо повече - костинбродският славей се заканил, че ще направи не едно, а няколко братчета и сестричета за Рая. Запознати припомнят, че дъщеричката на чалга-чудото живее с майка си в отделна къща, а баща й дели огромен апартамент с новия си любовник Боби. По случай Свети Валентин "изгората" на Василка си татуирал от вътрешната страна на лявата си ръка с огромни букви името "ВАСКО", а от своя страна Азис смята да върне жеста, като изпише на врата си "Боби", пише БЛИЦ. Не е ясно обаче дали шоуменът от Костинброд е дал съгласието си да кумува на сватбата на бившия си съпруг Ники Китаеца и фолкаджийката Виолета, а също така и като кум или кума ще се яви за новобрачните в крайна сметка. В момента Азис се занимавал главно с обезпечаване сигурността на семейството си, след като вуйчо му Христо Върбанов бе прострелян.

Внимание, внимание! Говорещи сирени...


27.02.2009 14:07 12


Засега в Русе, но скоро и в други градове: София, Смолян, Плевен, Кърджали, Пловдив, Варна и Монтана, Етем ще си пробва сигналнооповестителната система за бедствия и аварии.

„Обгазяването“ и „наводненията“ с мъжкия глас в Русе не се харесаха на извънредната вицепремиерка, женският бил по-мек и не толкова стресиращ.

Пък новите сирени са нещо като тонколони с усилвател.

От тях могат да звучат десет различни сигнали - два за военно време, един за тестване на системата и останалите - за оповестяване при различни бедствия и аварии.

А старите, модел от времето на соца, възпроизвеждаха само два сигнала - за въздушна опасност и отбой.

И до днес вицепремиерката не казва каква е сумата, дадена за новите сирени. Обясни само, че очаква Министерството на финансите да и я отпусне.

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically