Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

понеделник, 27 април 2009 г.

събота, 25 април 2009 г.

AVG пусна безплатна онлайн защита

Разработчикът на антивирусен софтуер AVG Technologies пусна като безплатен продукт своя AVG LinkScanner, който защитава потребителите срещу случайни, невидими онлайн заплахи. Програмата осигурява допълнителен слой на защита в реално време върху софтуера за сигурност, който ползват потребителите. AVG LinkScanner разглежда уеб страницата зад линка или уеб адреса, който е написан в браузъра, и анализира дали крие заплаха. Ако е така, AVG LinkScanner спира потребителя от зареждане на тази страница. “За пръв път потребителите на Windows XP и Vista могат настина да знаят дали е безопасно да кликнат на линк в единственото време, в което това има значение - когато те кликват на него”, посочиха от партньора на AVG у нас - Бизнес Софтуер Дистрибутор. Всеки ден около два милиона уеб страници се заразяват от скрити заплахи. 60% от тези заплахи се изключват сами или се преместват на различни места в мрежата, което прави решаващо сканирането в реално време. Всеки тип сайт може да бъде засегнат - от тези на малкия бизнес до сайтове на правителствени отдели или големи компании, предупреждава AVG. Ако един потребител просто посети заразена уеб страница, той дори няма нужда да кликва върху нищо, за да си навлече истински неприятности, да загуби данните на кредитната си карта, лична информация или друга ценни данни и файлове. Само обичайният антивирусен софтуер не е достатъчен за защита от тези заплахи, посочиха от компанията за сигурност. Компанията прави достъпен безплатно AVG LinkScanner (част от нейния пакет за сигурност) вече и за потребителите на други големи марки софтуер за сигурност, които нямат същата степен на защита. AVG LinkScanner също така прилага таргетиран анализ на уеб страници към резултати от търсене в Google, Yahoo! и MSN. Когато потребителите търсят, използвайки тези машини, ще виждат класифициране по безопасност на всички свързани резултати. В допълнение, AVG LinkScanner сканира отметките (bookmarks), както и линковете, които се съдържат в моменталните съобщения и имейлите, преди да бъдат отворени, за да гарантира, че са безопасни.
Даунлоуд: AVG LinkScanner

петък, 24 април 2009 г.

8 съставени акта, 7 паднали в съда

При следващия, ще почна да съдя КАТ за загубено време, пропуснати ползи, абе все ще измисля нещо :-) Време е ушковците да почнат да си плащат или да ги уволняват. На нито един не съм дал и една стотинка въпреки влажните им погледи.
Запомнете - еволюцията е страшна сила, а общо взето, работещите в полицията са стъпало под средния КИ. На практика - не може маймуна да ви прави констатация за нарушение.

п.п. Ако тъпунгерите от КАТ са ви спрели за превишена скорост, скоро ще ви опиша точните стъпки, които трябва да предприемете. Като начало се запознайте с чл. 182, ал. 3, т. 2 от Закона за движение по пътищата. Принципно - почти всеки акт пада !

п.п.п. За 10 години нямам НИТО ЕДНО ПТП !!!

Обикновен Българин без връзки

сряда, 22 април 2009 г.

Предложение от посетител на страницата

Предлагам кастинг за превзети боклуци. За начало Азис и Аня Пенчева.
Към всички!!
Предложете и вие свои "любимци" в коментарите под видеото. Изпратете по възможност и линкове към техни видеоблясъци.
Венци. Видин

вторник, 21 април 2009 г.

Алкохолът.. това велико откритие на човечеството..

Павел Йотов е все още на свобода

Осъдиха сина на ексшефа на следствието във Враца за смъртта на младежи
05.10.2005
Състав на Софийски окръжен съд/СОС/ днес осъди на пет години затвор Павел Йотов, който е обвинен за смъртта на Мария Въльовска и Десислав Станкулов.
Йотов трябва да плати и 120 хиляди лева по гражданския иск на родителите на децата.

На 22 юни 2003 година, шофирайки в нетрезво състояние, Йотов катастрофира и убива 17-годишната Мария Въльовска и 18 - годишния Десислав Станкулов.
Синът на ексшефа на окръжната следствена служба във Враца Веселин Йотов и зет на началника на РПУ-то в града Георги Асенов, влачи с колата си близо 50 м Въльовска и приятеля й Десислав. Младежите се връщали пеша от вила край Враца и вървели по тревната площ край шосето.

Мария умира на място, а Десислав – след няколко дни. Миналата година съдът осъди Йотов условно на 3 години затвор.

Горната информация е от 2005 год.
Днес 2009 год. убиецът е все още на свобода.

Две Български момичета..

Които елегантно показаха, че не всички Българи са такива, каквито някому се иска.
Българските медии в лицето на Цветков пък показаха каква аудитория искат да имат и манипулират.

понеделник, 20 април 2009 г.

Малкият Човек срещу голямата машина

Изгледайте двата видеозаписа и след това продължете да пишете по форумите.
Или обяснете на децата си защо в апартамента ви е студено.
Или защо не гласувате.
Или на себе си обяснете.

Tiananmen Square - Holding Up A Tank
1989 China




Едва четирима души дойдоха на протест срещу застрояване на Морската градина във Варна.
Протестът бе организиран в социалната мрежа “Фейсбук“ от Борис Касиков. В подкрепа на протеста се бяха регистрирали близо 5000 потребители на мрежата, но едва четирима намериха време да дойдат на мероприятието до пантеона в крайморския парк.
„Да кажем “Не на безразборното строителство в нашия парк!“, „Не на подаръците – къщи за мутрите!“ и „НЕ на безпризорните кучета в Морската градина“, са основните искания на протестиращите.

Никаквото реално присъствие потвърди обаче, че нищо не се е променило в съзнанието на нашенци от времето на кръчмарската революция на хъшовете. Сега само масата е заменена с глобалната мрежа интернет.

неделя, 19 април 2009 г.

Бистра Миловански. Американски адвокат с Български език.

Bulgarian Chicago Radio. 24 часа онлайн.Музика във всякакви стилове, реклама, информация касаеща адаптацията на Вългарите в САЩ. Възможности за разговори в ефир.Повече подробности ТУК. На плеъра по-долу пример за реклама в реално време.





Bulgarian Phone Yellow Pages
Денонощен телефонен указател на Бизнеси в САЩ удобни за Българската общност във връзка с езиковата бариера. Бизнеси, където се говори а Български, Сръбски, Руски.
Автосервизи, Адвокати, Ресторанти, Агенции за работа, Услуги, Медицински офиси и всичко което представлява интерес за Българската общност.
За да проверите указателя просто позвънете на 1-773-634-7539.
На плеъра по-долу чуйте запис от телефонния указател.






Балканско Ехо е вестник на Български език, основан 1999 год. в Чикаго, САЩ.
24 страници,цветен, издава се всяка седмица. Тираж 5000
Разпространение в Илинойс, Флорида, Ню Йорк, Калифорния, Лас Вегас, Бостън, Детройт.



Знаете ли какво ще се случи, ако не рекламирате?
Нищо няма да се случи. Не се безпокойте!

сряда, 15 април 2009 г.

Може би имате мнение по въпроса?

Статистика в реално време кой, откъде, какво гледа в този сайт..

Bulgarian Phone Yellow Pages



Добавете координатите на своя бизнес в този указател. Направете своя бизнес още по-печеливш. За да оцените как работи указателят просто позвънете от всички Американски щати на 1-773-634-7539 или кликнeте на плеъра по-долу, за да чуете демонстрационен запис.


За подробности и въпроси звънете на 1-847-436-4042

понеделник, 13 април 2009 г.

Любовникът в гардероба. Видео.

Говорете от всякъде..

Българе

"15 години след като Майкъл Флатли и компания изскочиха на световната сцена от конкурса Евровизия, българският отговор на "Ривърденс" достигна до американския бряг. Щастлива съм да споделя, че "Това е България", който имаше единствен спектакъл в събота в "Симфони спейс", е със значително по-малко машини за дим. Други аспекти, за съжаление, са същите: отвратително опростенчески и възхваляващ исторически блясък, залепени усмивки, твърде силна музика. "Българе" може да е трупа за фолклорни танци, но това е напудрен спектакъл.". Така започва рецензията на Клаудия ла Роко в "Ню Йорк таймс" за представлението в арт-центъра "Симфони спейс" в Манхатън.

неделя, 12 април 2009 г.

Интересуват ли ви допълнителни доходи? Легални и Немалки! И ежедневни.

Как?
Вие имате малък Бизнес.
Квартален магазин, Бар, Кафене, малък Хотел или давате под наеми стаи в курортен район.. клуб квартален или прочие.

В такъв случай нашето предложение е към Вас.
С наше съдействие и ресурс предложете Телефонна връзка от България до чужбина.
В настоящия момент всеки в България има близки и познати в Чужбина. Синове, дъщери, родители, братя, сестри, съпруг, съпруга, приятел или приятелка.
С нашето съдействие и вашето желание всеки от България ще може да звъни до Чужбина на ниски цени.

Все още звучи неразбираемо?
Във всеки град малък или голям съществуват телефонни центрове, така наречените "Кабинки"
Е, ние ви предлагаме да организирате телефонен център на мястото където практикувате сегашната си дейност и паралелно със сегашната ви дейност.
С НУЛА ИНВЕСТИЦИИ и НУЛА инсталации на каквато и да било техника.
Единственото условие да се появят въпросните допълнителни и не малки приходи във вашата Бизнес точка е мястото да е посещаемо или ако не, вие да го направите известно, на цената на евтина реклама.
Пример: листовки, брошури, стикер или плакат на витрината и пр.
Можете да го направите!

АКО все пак!!
Вие нямате собствен бизнес или помещение..
Вие имате познати, които имат!
Станете наш представител и в качеството си на такъв организирайте подобни центрове където е възможно. В този случай приходите ще зависят от вашата комуникативност и енергия.

Тоест, предлагаме възможност за сериозни , абсолютно легални приходи при НУЛА инвестиция.
За подробности ни пишете на callmart07@yahoo.com или ни изпратете координати за връзка с Вас.

Хайде да хакерстваме заедно!

Всички в БГ се изживяват като Мутри, Супермени, Хакери и всякаква гад.И всички се възхищават от подобни страхувайки се същевременно. По-долу погледнете сайта на едни такива юнаци. http://dimi-site.hit.bg/
Хайде да хакерстваме заедно!
Предлагам на тия юнаци да изхакерстват нашия сайт. Ще им го предложа лично в е-майл.
Нека ми пишат и те какъв хонорар да им приготвим. Нашият е-майл е posoka08@yahoo.com
Междувременно ние ще си запазим правото да поставяме под светлината на прожекторите всякаква такава и подобна измет.
Почтените хора по света навсякъде мислят, работят и опитват да направят нещто добро и градивно. Смрадливият Бай Ганьо само мисли къде какво да открадне. И после да се крие като плъх. В Гърция например. Така опита и известният Коце Маца. Но Германците го намериха и там и му обадиха реда.
Да, помните ли стария лаф..." Не, това не е мандра... Това са Германци..


събота, 11 април 2009 г.

Новини от цял свят в реално време

Кликнете върху държава по избор. Ще ви се отвори нов сайт с последните новини oт тази държава. Ако не разбирате езика ползвайте Google преводач. От ТУК от списъка с държави изберете Bulgarian с десния бутон на мишката и го добавете към любимите си в списъка в експлорера. И така всяка страница, която отваряте ще ви се превежда на Български. Просто е.
И не забравяйте да кажете Thank You..

петък, 10 април 2009 г.

Как и защо да гласуваме? До тези от вас, които смятат, че не виждат за кого да гласуват..

ПРЕДИЗБОРНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

СКЪПИ МОИ ПРИЯТЕЛИ И СЪНАРОДНИЦИ,

Предстоят парламентарни избори и ония, които с деянията си ни донесоха толкова страдания и неволи може отново да бъдат избрани с 10 – 15 % от българските граждани, защото другите, отчаяни, обезверени и отвратени, са си останали в къщи. Така, мандат след мандат, ще гледаме все същите недостойни и презирани от нас лица в ролята на народни представители и те ще определят съдбините ни. Защото вашите неподадени гласове ще бъдат разпределени между тях. Ако си останете в къщи и не гласувате, това НЕ Е НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ, а услуга в полза на хората, които искате да изритате вън от политическия живот.
Все пак, гласувайте! Гласувайте с бюлетина, в която сте зачеркнали всички.
По този начин ще попречите да получат от държавата субсидии и за вашите гласове. Нека пред света грейне истината, че сме хора, а не стадо овце!


Целта е проста. Ако парламентарните избори завършат, например, със 70% гласували и 40% недействителни бюлетини, това ще бъде достатъчно основание да се твърди, че Избирателният закон не отразява волята на избирателя и да се подеме борба за РЕФЕРЕНДУМ за смесена или мажоритарна система при изборите.
Това ще ни даде шанс да не гледаме ден след ден, за цели десетилетия, едни и същи лакоми, корумпирани и долни нищожества, седнали зад банките в Свещения храм на народовластието. Това ще бъде крачка напред, колкото и плаха да е тя. Нека Светлината ви озарява и закриля!
Паула Лайт

четвъртък, 9 април 2009 г.

Шах!!

Играйте шах с реален опонент от мрежата. Ако умеете..
Ако искате и да си пишете с противника логвайте се в системата.

Интересува ли ви покупка на къща във Флорида

Цена 10 000 долара!
Невероятно?
Такива са цените в Америка сега..
Ако ви интересува, свържете се с нас...


Напълно мебелирана.
$10,000
28488 US Hwy 19 North Lot 99
Clearwater, FL 33761
2 спални, 2 бани

понеделник, 6 април 2009 г.

Маски шоу. В затвора. 2-ра част

Маски шоу. В затвора. 1-ва част

Ана Каренина от Враца

Том Македонски. Американски Адвокат с Български език.



Tom Makedonski
Attorney at Law
Phone: 1 773 727 5491
5057 N Harlem Ave Chicago
E-mail: TeamlegalBK@Gmail.com

На територията на Илинойс- Banкruptcy проблеми. Безплатни консултации.
От всички щати- емиграционни проблеми.

Какво става в Българската църква в Чикаго?

На 21 Март 2009 г.бе проведено годишно отчетно събрание в Църквата ”Свети Иван Рилски” в град Чикаго, Щата Илинойс.Присъствували са 24 души.Съгласно установената практика от Ноцков и църковното настоятелство на улицата пред църквата е имало повикани две полицейски коли.На вратата имало съобщение,че се провежда сбирка на частен клуб.Списъка на членовете бил даден на полицията.Няколко българи пожелали да влязат на събранието,но били заплашени с арест,тъй като не били в оня списък на частните членове.Както вече стана достояние на българската общност в Чикаго 5-6 души искат църквата да бъде под зависимостта на Православната църква в Америка.За да нямало изненадани на събранието и някой да объркат плановее им ,била поискана помоща на американския владика.С писмо той им нарежда да не провеждат избор на ново настоятелство,а да останат негови избраници,които работят за неговата кауза- църквата ”Свети Иван Рилски” да не е българска.Имената на тези „българи” са посочени в писмото:Боян Чавдаров,Емил Давидков, Пол Петров,Красимир Дечев,Добри Карабонев и Крум Тирилов.Владиката ги благославиа за тази им антибългарска дейност.Събрание само от 24 души е приело отчета на настоятелството и на контролната комисия.Става дума за 350,000 (триста и петдесет хиляди долара)усвоени пари по ремонта на църквата.За сведение на българската общност,църквата е била закупена преди 10 години за 280,000 долара.Събрание само от 24 души преизбира горепосочените имена.

сряда, 1 април 2009 г.

Кой какво гледа..

А вие гледате ли Стани богат? Познахте ли се?

Казват, че първите седем години са най-важните в живота. Христина ги кара за пети път. Тя е на 39 години, но все още си играе с кукли. Знае кое е добро и кое лошо. При нея средно положение няма: "Аз съм добра, защото слушам. Мама е добра, защото не ми се кара. Госпожата е добра, защото ме похвали. Когато счупя нещо, съм лоша, после пак съм добра."Любимото занимание на Христина е да гледа телевизия. Когато попадне на новини или на политическо обзорно предаване, превключва канала: "Не ми харесва. Скучно ми е. Много говорят." Тя е почитателка на сапунените сериали: "Хората там се обичат и после се женят. Понякога е тъжно и плача. Иначе на новините не плача." Според нея добър значи хубав - като Брук и Рич Форестър от "Дързост и красота". Гледа и шоуто на Слави, но не много редовно. "Не знае кого да кани. Ако дойде пак Рич Форестър, само него ще го гледам", обещава Христина. Тя вече си е намислила подарък за 8 април, когато ще стане на 40 години: "Книжка някаква. Каква да е.""Искам да завърша курсове по компютър и да работя", мечтае Миглена. Тя е на 38 години и се държи малко надменно, защото - за разлика от останалите "деца" в дневния център в Разлог за лица над 18 години с интелектуални затруднения, разсъдъкът й се е запазил. Миглена гледа новините редовно и се интересува от политика: "Знам ги Надежда и Костов - те са от СДС-то, ама нещо се скараха." "Може пак да започнат да се обичат", казва Христина и се усмихва щастливо. "Не ми се вярва да стане", контрира Миглена. Вместо сапунки тя предпочита да гледа сериала "Тежки убийства", а любимото й шоу е "Стани богат". "Приятен ми е Ники Кънчев, понеже е умен. В началото въпросите му са лесни, но после не са толкова лесни. Не ща да ходя в шоуто, защото съм богата - имам къща и телевизор", казва Миглена. 25-годишната Нина има планове какво ще купи, ако спечели от "Стани богат": "На мен джиесем и кола, а на мама Данче - нова пола." Нина разгръща каталог с обяви и показва колата, която си е харесала - червено "Ауди 80". Джиесемът, който си е избрала, е също червен. Това явно не е случайно. "Любимият ми отбор е БСП", казва Нина

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically