Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

сряда, 15 април 2009 г.

Може би имате мнение по въпроса?

4 коментара:

 1. "Всичко е относително..." И така поставен въпроса също не е много коректно.

  ОтговорИзтриване
 2. Българите са индивидуалисти, със средностатистически висок коефициент на интелигентност, но естествено се срещат и хора на двете крайности... Твърде често е НЕкоректен , както в бизнеса, така и в личен план, но той го приема като хитрост и изобретателност. Има дълбоко вкоренен комплекс за малоценност, но като цяло е адаптивен, оригинален и способен да оцелява.

  ОтговорИзтриване
 3. Кое е относително, че не се сещам. Всичко всякога има конкретни измерения. И "активността" по избори, и препълнените и миришещи Софийски контейнери и залите с чалга музика... Престъпността в полицията, парламента по улиците и "обществото", което търпи всичко това, резултира в Конкретни измерения и РЕЗУЛТАТИ. Така , че ако такива са резултатите на умните Българи, какви ли биха били ако Българите не бяха така умни. Но да определиш подобни резултати като резултати от действията на Умници, значи просто това е твоя екзистенц максимум. А на човека с теорията за относителността бих предложил да зададе по друг, коректен начин въпросите. Или да го/я попитам все пак на кой от отговорите кликна. И само не ми разказвайте за блестящите витрини по Витошка. Лично съм ги виждал с ненормалните цени и некъпаните и гладни просяци на фона.

  ОтговорИзтриване
 4. Нямам по корекен начин на задаване на въпроса. Смятам, че българите сме в по-голямата си част некоректни в много отношения.

  ОтговорИзтриване

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically