Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

четвъртък, 28 февруари 2008 г.

Телефонни карти. Измами

Няколко думи за уловките, а защо да не използвам и по-точната дума Измами , напълно защитени от търговските принципи по света при това.Асортиментът на предлаганите по цял свят карти за телефонна връзка е широк. Общоприетото мнение е, че има лоши и добри карти. Масовият консуматор ги оценява разбира се, по качеството на връзката и по цената на минута телефонен разговор.За качеството на връзката купувачът разбира едва когато купи картата и я активира. Това всички го знаят. Всички знаят също, че при почти всички видове карти има разни такси и таксички.Какви именно?
Изреждам:
Activation Fee- Такса за активиране- Еднократна такса от порядъка на половин долар, която се сваля автоматично от общата цена на картата още в момента на активирането, при провеждане на първия разговор. И веднага вашата карта купена за 5 долара е с номинал 4.49 долара, да кажем.
Connection Fee- Такса за свързване- такса от около 15-20 цента която се удържа всеки път, когато успешно осъществите връзка. Дори ако разговора ви е не повече от минута.
Maintenance Fee-Такса за обслужване на картата-такса 40-60 цента която се сваля веднаж седмично или на две седмици. Различно при различни карти...Дори има и такси при приключване на разговора. Hang Up Fee. Уддържа се при всеки завършил разгoвор, дори той да е бил и една минута.И така, ако при първото ви обаждане операторът ви казва, че имате 200 минути в тази карта и говорите 18 мин. да речем , при следващото използване операторът със сигурност няма да ви каже , че имате 182 минути.Случва се и да загубите картата си, да забравите, че я имате и когато отново се сетите за нея се оказва, че тя е изтекла. Да, има го това... Период на валидност. Validity Period...
Ноо... на обратната страна на всяка карта с убийствено ситен шрифт има описание на всички тези таксички, в повечето случаи пише не, че са добавени, а, че би могло??! да бъдат добавени. И също, че цените или условията биха могли да се променят без предупреждение.
По-горе споменах и за измами.
Да, има и истински и здрави измами.
Провайдерът на карти Х пуска на пазара карта на пазара със звучното име "The Best", да речем. С отлично качество на връзката, и без такси и таксички."The Best" бързо се налага на пазара. Хората започват да я купуват масово. И когато продажбите стигнат достатъчно високо ново, операторът рязко променя условията и вкарва в картата всичко гореизброено плюс евтина и некачествена телефонна връзка. Докато всеки един от феновете на "The Best" се опари в магазинната мрежа се продават още 20 000 "The Best" по 5 долара. Купувачът изгаря с някакви си 5 долара, нищо работа... И няма смисъл за 5 долара да звъни за рекламация, още повече , че веднаж купена картата не подлежи на връщане. И това го пише на обратната страна на картата. Ето как се става милионер... Но това е друга също интересна тема.
Защо разказвам всичко това?
Ами да ви предложа по-друг вариант. Реален и прозрачен. Да ви предложа услугите на нашата компания Callmart US.
Да, ние също предлагаме телефонна връзка.
Как?
Без гореспоменатите такси.
Без период за валидност.
Качеството при нас държим да е 100%, тоест, ако се говори за лоша връзка, то такава връзка не е нужна на крайния консуматор дори безплатно.
Предлагаме възможност за безплатен тест на връзката.
Цени?
Предлагаме цени от всяка точка на света до България от 2,9 американски цента за минута.
За сравнение... от Италия, Испания, Гърция цените до България са около 10 евро цента за минута.Имаме клиенти от цяла Европа, САЩ и Австралия.
Предлагаме персонализирани ценови планове съобразени с нуждите на всеки отделен клиент.
Предлагаме безплатен номер в много градове в България през който от там биха могли да ви звънят където и да сте по света.
Без анонимност!! 24 часа в денонощието бихте могли да направите връзка с нас в чат секцията на сайта ни, да ни позвъните през сайта http://www.callmart.us/
За подробности, очакваме ваши въпроси и коментари тук, или на е-майл callmart07@yahoo.com или на телефона ни в САЩ 1-847-854-8094 или на ICQ 250 888 742

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically