Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

четвъртък, 7 февруари 2008 г.

Police Academy USA. Полицейска академия България.

Комедията "Полицейска академия" е като режисьорски провал пред случките с участието на родната ни полиция. Униформени направиха за смях българското МВР. Невероятните им истории обясняват появата на толкова много вицове за ченгета.
Под носа на служителите на реда бягат арестанти, крадат се папки с досъдебни производства. Други "актьори" в нашата полиция пък свалят униформите, за да се разхладят на нудистки плаж и дори се изживяват като кинозвезди в клипове с абитуриенти. Има още куп такива роли, достойни за "Оскар".
Тази година с най-много "награди", но не "Оскар", а "Златна малина", които се връчват за гафове, се закичиха във Враца. Само за два дни местните ченгета успяха да направят за смях институцията, в която работят. Първо с теглене на подкуп от банкомат, а след това с разходки без униформи, докато уж борят престъпниците и пазят реда по улиците.
По време на големите летни жеги във Враца три ченгета от местното РПУ
кривнали от маршрута, който охраняват
за да хванат тен край попресъхналата река Лева. Като видни естети нудисти те свалили всички дрехи от себе си. Рахатът на полицаите обаче бе развален от шефа им, който влезе в ролята на Луи дьо Фюнес от филма "Отново в Сен Тропе". Директорът на местната полиция сгащил тримата си подчинени на нудисткия плаж. Привечер врачанският Крюшо - комисар Иван Сълов - слизал от Балкана, когато видял патрулката, паркирана до каравана близо до прохода Вратцата. Той се ядосал, сритал полицаите и ги попитал какво правят. Без да се замислят, ченгетата отговорили:
Жега ни е, шефе нали на всеки час имаме по 10 минути почивка.
Заради ненавременната "баня" тримата подопечни получиха наказание. Старшият на екипа Христо Христов отнесе порицание за 12 месеца. Владимир Николов получи 9, а третият плажуващ - Калин Конов - само половин година. Защото преките му задължения са свързани с охрана на арестанти, а в този час той не е вършил това. Наказание в размер цяла година се стовари и върху дежурния в РПУ, тъй като се опитал да прикрие колегите си.
Сълов хванал разговор по радиостанцията
между ченгетата при Вратцата и дежурния, който се съгласил да напише в дневника, че вместо да плажуват, полицаите изпълнявали задълженията си. Номерът обаче не минал. На всичкото отгоре си изпати и Добри Цветков - полицай с 35-годишна служба. Той бил натоварен да извърши проверка по случая, но я скалъпил така, че оправдал ченгетата нудисти.
Друг колега на нудистите, напълно облечен катаджия, успял да вземе подкуп от банкомат, като свие дебитната карта на проверяван от него шофьор. Веднага след това полицаят отишъл при най-близкия банкомат и
дръпнал на два пъти по 400 лева
Дни по-късно обраният шофьор се сетил, че му липсва дебитната карта, помислил малко и му светнало къде може да бъде. Той се върнал при катаджията и след кратък разговор униформеният склонил да върне парите и картата. Двамата се разбрали да забравят за случая. Да, ама не - Крюшо отново влязъл в акция и разкрил и тази несправедливост.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically