Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

събота, 21 август 2010 г.

Бизнесите в България. Вашият бизнес пред очите на цяла България !!

За да намерите на тази карта нужната ви информация кликнете на LEGEND в горния десен ъгъл на картата и изберете Хотели или Ресторанти или пр. Веднага ще видите маркери на хотелите в България напр.. С подробна информация за телефон, адрес, WEB сайт и още..

За да видите детайлно местоположението на даден адрес, кликнете върху маркера на бизнеса, след това придвижете плъзгача за уголемяване вляво до 3-та или 4-та позиция отгоре надолу и ще видите и пресечните улици, за да се ориентирате.

За да видите всички Български бизнеси и центрове на картата на целия свят, свалете плъзгача на най-долна позиция и след това намерете това което ви интересува в LEGEND..

Ако имате бизнес и искате повече клиенти тази карта е за вас.. Ако имате нужда от спешна информация за автосервиз, аптека през нощта например и всичко.. тази карта е за вас.. Ако искате да бъдат тук координатите на вашия бизнес тук пишете на Skype IMPORTEX97 В този сайт вие ще бъдете пред погледа на хиляди ваши потенциални клиенти ежедневно.

CommunityWalk Map - Bulgarians World Wide

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically