Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

четвъртък, 15 май 2008 г.

Това е ВЯРНО!!

Преди години швейцарският пилот и изобретател Ивс Роси мечтаеше да се рее в небето, като птица. През ноември 2006г. той летя за първи път с крила и четири двигателя прикрепени към тялото си. В сряда той полетя отново, съобщава АП.
Полетът трая шест минути близо до Бех, швейцарските Алпи. Роси беше снабден с парашут, който се отваря автоматично в случай, че беше изгубил съзнание. "Идеята е да се забавлявам, а не да рискувам", каза Роси. 48 годишният изпитател и пилот в Швейцарските авиолинии е изобретил сам летателния си екип.

Роси скочи от малкия самолет Пилатус на 2500 метра височина и разтвори триметровите си крила. Преминавайки от свободно падане в меко планиране, Роси включи четирите двигателя на крилата си и ускори до 300км/ч пред изумените погледи на репортери и туристи. Майката на Роси, която наблюдаваше полета на сина си, каза пред журналисти, че не се страхува. "Той знае какво прави", каза г-жа Роси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically