Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

четвъртък, 19 юни 2008 г.

Адвокати в САЩ

Адвокатите като хора от всички нива и професионални прослойки биват добри, лоши, отлични или даже компроментирани.
В България и това уравнение е с много неизвестни.
Но в Европа и в САЩ нещата и тук са поставени отдавна на здрава основа.
Проверете своя адвокат!! Проверете своя адвокат има ли ТОЙ лиценз за упражняване на тази професия в щата, където е офисът в който ви приема и ви обещава , че ще реши вашия казус. Проверете го в този САЙТ. Просто впишете името му , щат, адрес и ще видите неговия професионален опит, дисциплинарно досие и успехи или просто ако няма такива , неговите дисциплинарни наказания. Възможно е и Въпросният просто да не фигурира в тази база данни на американските юристи. Ние проверихме за Адвокат Антоанета Авреска и Адвокат Йордан Илиев. Интересна информация блесна на монитора. Въпреки, че същите силно предлагат да защитават вашите права срещу вашите парични знаци.
Приятели!! This is United Stated of America.
Дори ваксаджията тук трябва да има лиценз с номер, за да чисти обувките ви и да получава $$$ срещу това.
И със знанието на Американските Данъчни Служби.
Какво си мислят, че правят Адвокат Антоанета Авреска и Адвокат Йордан Илиев е ясна и не толкова интересна тема.

На въпросният сайт ще намерите и консултация и форма която да попълните в случаите, когато вашият Адвокат се е отнесъл некоректно с вас.

Проверете своя адвокат ТУК !! Нищо лично, приятели...

3 коментара:

  1. Прочетох следното писано някъде, някога от Адвокат Йордан Илиев:
    Договорите също водят до безсънни нощи.

    Трябва ли ни адвокат? Англичаните казват: “ Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща... “ Винаги е добре да се консултирате с адвокат когато подписвате документи. Зависи от сумата и сложността на договора, но ако похарчите пари за консултация ще си спестите главоболия по късно и разбира се излишни разходи по воденето на дело, когато спорен момент възникне. Загуба от хиляди долари и спестени няколко стотин долара за адвокатски съвет е точно за което става въпрос в английската поговорка. Ако съм свършил работата и нямам документ, нямам подписан договор мога ли да си получа парите? Да! Един пример. Обаждате ми се и ми казвате да ви докарам 500 камъка от Менардс. Аз натоварвам камъните и ги закарвам пред къщата ви. Вие ми казвате да вървя по дяволите, защото не сме подписали договор. В съда ще загубите, защото аз вече съм свършил работата.

    Въпрос???
    Адвокатее, ами ако не съм ти казвал да ми докарваш камъни или каквото и да е? Или намекваш, че ТРЯбва да ползвам именно твоята товаро-разтоварна дейност?
    ...Да преценява съда е добра идея, не мислиш ли?

    ОтговорИзтриване
  2. Мадам Авреска? Кога ще ми върнете парите , които ви платих и срещу които не ми свършихте никаква работа и унищожихте с незнанията и безотговорността си имигрантския ми статут?
    Предполагам ,че си съсипала много хора и не се сещаш кой съм, но в съда ще ме познаеш и ще си спомниш. Слагам фиктивно име тук , за да не ми се смеят познати, че съм ти плащал.

    ОтговорИзтриване
  3. Ама за вас предходните май е валидна приказката, че "на калпавия водолаз - водораслите му пречат" ... Защо не сте си свършили работата сами като сте толкова Ентелигентни? Или защо не сте проверили човека, на който се доверявате? Като можете сами да си смените водопроводната тръба нали не викате водопроводчик, а запретвате ръкави и си я оправяте... или най-малкото първо питате кой ще ви свърши работа качествено и тогава го наемате. А и така по принцип много лесно може да се "плюе" по всеки, особено като е анонимно или под псевдоним!

    ОтговорИзтриване

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically