Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

понеделник, 25 януари 2010 г.

Слави Трифонов на война с Борисов


Не съм искал 50% от ГЕРБ, заяви водещият Слави Трифонов по повод изявленията на премиера Бойко Борисов за подобно искане.
"Това не е нито ООД, нито баница, която може да се дели и да се искат 50%. Въобще не съм искал 50% от ГЕРБ", изтъкна Слави Трифонов в специално издание на шоуто си пред сценаристите на предаването.
"Хрумвало ми е, че ако можеш да извадиш качествен лидер, който да може да организира хора около себе си, би могъл чрез него да вкараш в парламента достойни хора. Хрумвало ми е, че подобен човек може да бъде ракетоносител, включително ми е хрумвало, че аз мога да бъда ракетоносител", посочи Слави Трифонов.
"Как да искам 50%? Да ги цъкаме – един министър за него, един за мен? Ако съм прагматичен, ще искам заместник-министри. Далаверите ги правят заместник-министрите.
Министърът е само политическа фасада. Трима заместник-министри са важни, защото те разпределят парите от субсидии от ЕС..."
"Ако реша да се занимавам с политика т.е. да вкарвам хора в парламента, защо ще ми е Бойко Борисов на мен?", попита водещият.
"Може да не е такъв резултатът като при него, но мога спокойно да изляза и убедително на базата на цялата ваша (бел.ред. - на сценаристите на шоуто) и моя история да кажа: искам да ми се доверите, аз ще направя нещо добро за страната".
Водещият отрече пред сценаристите на шоуто да има политически амбиции. Бойко Борисов, казвайки "Слави ми поиска 50 %" се опита да вкара тези отношения на друга база, за да каже: това е лично", изтъкна Трифонов.
Борисов тероризира медиите, заяви още телевизионният водещ
"Защо медиите се срамуват да си кажат, че той се обажда и пише есемеси на всеки един почти, във всеки един вестник и ги тероризира ежедневно. Аз го знам със сигурност това нещо.
И това го знаят всички, на които им пише есемеси. Защо се страхуват да го кажат?
Той пише есемеси само малка статийка да види във вестник "Марица", че там пише, че той нещо не се е справил и той вдига телефона и се обажда на този, дето го е написал.
Да не говорим пък какви есемеси пише на главни редактори и на всякакви други. Защо са се навели всички и са притихнали? Защо се срамуват или се страхуват да го кажат? Той ги тероризира.
Докога ще ги тероризира и ще управлява в медиите като им пише есемеси и като им се обажда?", попита Слави Трифонов.
На въпрос дали самият той е получавал есемеси от Борисов той отговори, че няма да коментира лични въпроси.
"За него само хубави неща се пишат във вестниците. Трябва обаче да разграничим личното отношение на един човек, друго е министър-председателят.
Той е обществена фигура, която отговаря за най-важния пост в държавата. И той трябва да бъде критикуван, трябва да се говори за него, трябва да се обсъждат неговите действия", изтъкна водещият.
"Бях на мнение, че е добре той да участва в политиката. Добре беше да стане кмет на София. Добре беше да направи партия. С него сме водили разговори по тези въпроси. Но за разговори от типа 50-50 не е ставало въпрос... Това не е баница.
Има достойни хора, които трябва да участват в политиката. Поради миноритарната система в България, те могат да влязат само в партия. С Бойко Борисов сме имали разговори да има мажоритарни избори, защото така може да се гласува директно и така той да ги държи конкретно отговорни.
Най-голямата промяна настъпва когато си мечтаеш за нещо, което ти се струва, че няма да се сбъдне и когато започне да се сбъдва, тогава започваш да изваждаш на преден план обективни реални качества, които притежаваш. Бойко Борисов започна да се променя като поведение когато стана кмет", посочи Слави Трифонов.

4 коментара:

  1. Слави просто не осъзна в какво се забърква . Изложи се и стана за смях. В началото много хора му се връзваха , но всички видяхме що за стока е .
    Пълна излагация .

    ОтговорИзтриване
  2. Още не сме видяли колко ще се изложи другият герой на статията...

    ОтговорИзтриване
  3. Още не сме видяли колко ще се изложи другият герой на статията...

    ОтговорИзтриване
  4. САЛВИ Е ГАЩНИК ОТ ЕДНО ПЛЕВЕНСКО СЕЛО И ЦИГАНСКА ЖИЛКА И БЪРКА КОМПЮТЪРА С НАФТОВА ПЕЧКА, НО ВЪПРЕКИ ТОВА ИЛИ ТОЧНО ЗАРДАИ ТОВА, ОТКРАДНА ШОУТО НА ЛЕТЪРМЕН И ГО НАРЕЧЕ ШОУТО НА СЛАВИ, А ЛЕТЪРМЕН СЕ Е ЗАКАНИЛ ДА ГО СЪДИ, НО НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИ НА КАРТАТА БЪЛГАРИЯ!
    НО АКО ЛЕТЕРМЕН, НЕ ОГРАБВА ХОРАТА, ТО СЛАВИ ГИ ОГРАБВА, КАТО ИСКА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЕВРО, АКО ИСКАШ ДА ИЗПОЛЗВАШ НЕГОВОТО ШОУ ЗА РЕКЛАМА, КАТО ТЕРОРИЗИРА С НЕГОВОТО ШОУ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И АКО ВНАЧАЛОТО ХОРАТА ГО ГЛЕДАХА, ТО СЕГА ОБРАТНОТО, ПОЧТИ НИКОЙ НЕ ГО ГЛЕДА, ЗАРАДИ ГЛУПОСТИТЕ КОЙТО ЛИЧНО ТОЙ ГОВОРИ ТАМ!
    АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО, ЩОМ ВИДИМ, ЧЕ ИМА ШОУ НА СЛАВИ, ИЗКЛЮЧВАМЕ ТЕЛЕВИЗОРА ИЛИ СМЕНЯМЕ КАНАЛА НА ШОУТО НА ЛЕТЪРМЕН ИЛИ ДЖАЙ ЛЕНО И ОСТАВЯМЕ ЦИРКАДЖИЯТА СЛАВИ, САМ ДА СЕ СЛУША И ГЛЕДА ГЛУПАВОТО СИ ТВОРЕНИЕ!
    ЗАТОВА ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЛЕТЪРМЕН ДА НАМЕРИ НА КАРТАТА БЪЛГАРИЯ И ДА ОСЪДИ ТОЗИ ЗАКОРАВЯЛ МОШЕНИК И ДА ОСВОБОДИ бЪЛГАРИТЕ ОТ НЕГОВОТО ИГО И ТЕРОР!

    ОтговорИзтриване

Поставете свой коментар тук:

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically