Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

понеделник, 25 май 2009 г.

И баща и син Данови - кандидати за депутати



25.05.2009 12:08
Ако бъдат регистрирани, те, както и Пламен Галев, могат да напуснат ареста...

Варненските общински съветници Веселин и Христо Данови, които са в ареста от септември 2008 г., се кандидатират за депутати от партията "Обединени български патриоти", съобщава днес в. "Труд".
Участието на Александър Томов пък в евровота можело да спре за два месеца делото срещу него. Томов е на девето място в листата на партия "Българска социалдемокрация" за изборите за депутати в Европейския парламент.
Преди дни медии съобщиха, че бившата барета Пламен Галев, който е в ареста от декември, ще бъде издигнат като мажоритарен кандидат за депутат. Седем души са подали документи в РИК в Кюстендил за регистриране на инициативен комитет. Сред тях бил бившият полицейски шеф на РДВР Кюстендил и Благоевград Сашо Вельов, бейзболният треньор от Дупница Петър Арбов, училищният директор в града Стефан Чавеев.
Според законодателството, ако Галев се кандидатира за депутат, производството срещу него ще бъде прекратено, той ще получи автоматично имунитет и всички мерки за процесуална принуда ще отпаднат. Същото се отнася и за баща и син Данови.

Срещу Галев и неговия съдружник Ангел Христов е повдигнато обвинение за организиране на престъпна група и за изнудване и, ако бъдат признати за виновни, може да получат до 20 г. затвор.
Веселин Данов и синът му Христо Данови бяха обвинени в трафик на хора и разпространение на наркотици. Ако бъдат регистрирани като кандидат-депутати, те могат да напуснат ареста.
Представената за регистриране листа на "Обединение на българските патриоти" се води от Веселин Данов. Втори е лидерът на формацията Юлий Абаджиев, следван от Христо Данов. Партията е създадена от членове на Съюза на българските командоси.

1 коментар:

  1. Страхотно - вместо днешните депутати да отидат в арестите, тези от арестите се канят да станат депутати... Е, нема такава държава!!!

    ОтговорИзтриване

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically