Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

четвъртък, 6 август 2009 г.

Ще я търпите ли? Харесва ли ви консул по прашки?Написано от Рога и Копита 06 Август 2009

Новоназначената българска консулка в Чикаго Лила Георгиева ще рекламира бельо на известна американска марка, научи Рога и Копита.
Договорът на Лила за реклама на бельо е уреден от МВнР, което ще получава процент от приходите, разбра нашият ресорен кореспондент.
Преди две години Лила се прочу с разголени снимки, които публикува в личния си сайт. Те предизвикаха медиен скандал и дипломатката отнесе административно наказание за фриволност.
Междувременно сугестивните снимки на Лила свършиха работа и тя успя да се омъжи. От юли месец 2009 специалистката по португалски е назначена за консул в Чикаго. Tя ще обслужва общо 14 щата (Колорадо, Айова, Илинойс, Индиана, Канзас, Мичиган, Минесота, Мисури, Небраска, Северна Дакота, Южна Дакота, Охайо, Уисконсин, Уайоминг).
"Криза е, режем разходи и търсим допълнителни източници на финансиране", каза пред него говорителят на ведомството. Ако експериментът с Лила успее, ще бъде приложен и за други дипломатки от кариерата, обясни той.

1 коментар:

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically