Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

събота, 5 декември 2009 г.

Двата ми пръста отлетяха заради Гриша Ганчев


Босът на Спортист - Своге, Ангел Бончев поговори искрено пред bTV, където разкри, че похитителите му са отнели двата му пръстта, за да достигнат бързо до парите на бившия му шеф Гриша Ганчев.
"Няма как да сбъркам, след като за 48 часа ми отрязаха два пръста. Отстраниха ги, за да ги изпратят на някого. Ясно е на кого. Разчитах много на Гриша Ганчев, но явно съм сбъркал. Всеки ден питах похитителите какво става и има ли развитие. Накрая само един от тях ми изсъска: „Този твоят човек е голям катил”, разясни Бончев.
"Самите престъпници бяха разочаровани, защото не получиха това, което смятаха, че могат да вземат. Разбраха, че не съм толкова близък до Ганчев, колкото им се иска. После той каза, че е платил парите. Е, кой друг?”, допълни още похитеният преди време.
Бончев отново призна, че оттогава насам не поддържа никакви контакти с боса на Литекс. „Той смята, че аз съм се организирал с похитителите, за да го тормозя за пари. Нарече ме „предател”. Явно много бързо е забравил какво съм правил за него в миналото”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically