Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

неделя, 30 март 2008 г.

Що е това Българска мутра?

...Друга информация в медиите визира Антонио Георгиев- Областен Управител на Област Враца и неговата Първа Частна Болница Враца, за която липсва необходимата информация в съответните регистри.
Неофициално в областта Враца се цитират случки и факти, според които в документите по собствеността фигурират имената на Даниела Торбова-Докторка-Мутреса или Метреса във въпросното "здравно" заведение и Антонио Георгиев-Областен Управител на Враца и според която информация далеч не става дума само за делови отношения.
В съдебния процес срещу Валтер Папазки, Бос на Врачанската групировка "Империал" и известно име в Мутренските среди в БГ също стана дума за Първа Частна Болница Враца. В ракурса на горенаписаното се натрапва въпроса :
Що е това Българска мутра?
Помислете!

Заб. от Стоян Борисов Динев..:
В Dir Bg гореспоменатите Мутри по повод горното, публикуват Анонимно плюнки по мен, Стоян Динев. От електронния адрес на същата Торбова получих и открити заплахи в мутренски стил.
Sorry! USA is not Bulgaria. Анонимниците биха могли да позвънят на тел. 911 в САЩ и на базата на името си да отправят претенциите си към когото и да било. Или в Българския Съд. Още Тук!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically