Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

петък, 22 август 2008 г.

Дзифт

"Дзифт" е на кинофестивала в Торонто

На кинофестивала в Торонто, който ще се проведе от 4 до 13 септември, за пръв път ще се прожектира български игрален филм и това е "Дзифт". Шефът на продуцентската компания "Мирамар филм" Матей Константинов и съдружнииците му стягат куфарите си за Канада.
До ноември филмът е поканен на още три фестивала: в Солун (Гърция), Ещорил (Португалия) и в Беларус. Очаква се до месец да се състои и българската му премиера.
Фестивалът в Торонто се приема за начало на новия филмов сезон, чиято кулминация са наградите "Оскар". Тази година събитието ще се опре на по-леки теми, а броят на филмите е по-малък от миналогодишния, съобщи Ройтерс.
Докато през 2007 г. много от показаните 352 филма бяха посветени на политиката и на войни, сега ще преобладават комедии и семейни драми. Фестивалът по традиция ще започне с канадски филм - Passchendaele на Пол Грос.
За участие са одобрени 312 филма, 249 от които са пълнометражни. Сред звездите на 33-ото издание на фестивала ще бъдат Брад Пит, Бен Кингсли, Кийра Найтли, Дженифър Анистън. Джордж Клуни първоначално прие поканата, но след това се отказа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically