Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

петък, 5 юни 2009 г.

Ало? Ало, ало, чувате ли ме??? Станишев съм!

05.06.2009
Фенове на БСП ще чуят телефонен поздрав-призив от премиера социалист

Нов подход – директен маркетинг, е избрал премиерът Сергей Станишев в отношението си към феновете на Столетницата. Председателят на БСП и премиер на страната ще направи телефонен призив към членове и симпатизанти на партията, съобщиха от пресцентъра на червените. Станишев ще ги прикани да гласуват на изборите за европарламент в неделя. Ако си мислите обаче, че ще можете да си лафите безкрайно с премиера, много се лъжете. Призивът предвидливо е записан, така че човекът от отсрещната страна няма да има друг избор освен да слуша или да затвори.
Въпроси, оплаквания и похвали няма да могат да бъдат отправяни. В телефонното съобщение премиерът ще напомни, че от евровота зависят много важни въпроси – от здравеопазването до образованието, както и защитата на пенсиите. "Нека изпратим подготвени професионалисти с опит, хора, които ще защитават българските интереси по най-добрия начин", ще се лее от слушалката. Преди да чуят премиера обаче, днес поддръжниците на партията първо ще чуят водача на евролистата на "Коалиция за България" Ивайло Калфин, който също ще ги омайва със записан призив.
DNES.BG
P.S. Толкова си могат и премиерчето и вицето му и партииката им! ЛЪЖЦИ, които не дават възможност дори на (тъпите си) почитатели да кажат какво мислят! Нина Тодорова, София

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically