Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

вторник, 23 септември 2008 г.

Пребиха ”опасен” главен редактор


Четири неизвестни лица нападнали журналиста Огнян Стефанов пред столичен ресторант.
Това съобщиха от МВР. Снощи около 22.50 часа на бул. ”Петко Каравелов” 38 в столицата, пред ресторант “Кипарисите” в безпомощно състояние е намерен Огнян Стефанов (54 г.) - главен редактор на електронното издание frognews.
Сигналът в полицията е подаден от съпругата му, която го придружавала. Тя разказва, че на излизане от ресторанта по пътя към автомобила им, той бил нападнат от четири неизвестни лица, облечени с тъмни дрехи и шапки.
Пострадалият Стефанов е настанен във ВМА с опасност за живота в шок, разкъсано-контузни рани на главата, счупени крайници, неконтактен.
Счупени са двете ръце и двата крака на Огнян Стефанов. Той е загубил 2 литра кръв, съобщават негови близки. Четиримата му нападатели са го били с чукове и метални прътове.
Огнян Стефанов е в изключително тежко състояние. Мозъчната му дейност е добра и вероятно той ще оживее, каза журналистът Иво Димитров от вестник „168 часа“, цитиран от БГНЕС.
Случаят се разследва от Четвърто РУ на МВР.
Огнян Стефанов бе свързан със сайта opasnite.net63.net. В интернет страницата бяха публикувани скандални материали срещу известни личности. Две спецслужби - ДАНС и ГДБОП, работеха да разберат кой стои зад сайта и той бе спрян. ДАНС обаче отрича да е спирала работата на сайта "Опасните новини".
Спецслужбите се намесили заради наличието на елементи на класифицирана информация в част от текстовете, публикувани в сайта. Предстои да се установят източниците на тези информации. Особено внимание в сайта бе обърнато на бившата барета Алексей Петров, който в момента е съветник на председателя на ДАНС Петко Сертов.
Според публикации в медиите зад сайта “Опасните новини“ стоят бизнесменът Младен Мутафчийски и самият Огнян Стефанов, предад БГНЕС. В съдружие двамата управляват и агенция frognews. Преди месец, Стефанов написа статия в сайта си, в която се оплака, че е бил притискан от службите и подслушван, тъй като подозренията клоняли, че той списвал “Опасните новини”. Стефанов отричаше да е автор на публикациите в сайта на “Опасните”. Двамата обаче отрекоха да са писали подобно писмо. По-рано стана ясно, че човек от техническия персонал на сайта е бил разпитван 7 часа от служител на ДАНС.

Сайта “Опасните новини” в момента е възобновен и се хоства от САЩ. Още ТУК.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically