Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

петък, 5 декември 2008 г.

На дискотека в Дупница

Бихте ли пуснали без страх детето си или бихте ли отишли вие на Дискотека или Ресторант в Дупница или някъде в България?
...Около полунощ 18-годишният Иван Павлов блъснал по невнимание сервитьорка в дискотека в Дупница. От таблата й паднала чаша, която се разбила на земята и заляла маратонките на 26-годишния Георги Градевски-Конана (на снимката в дясно) - личен гард на Пламен Галев и роднина на съпругата му. Верен на прякора си, Градевски с няколко удара сваля Иван Павлов на земята. За назидание пребива и приятеля му Руси Начев, дръзнал да го защити. В часовете след инцидента ще стане ясно, че Иван е със спукано тъпанче, 60% загуба на слуха и комоцио, Руси - с травми по едното око.
Майката на Иван Павлов - Лидия, която е журналист в местния "Струма", разказва: "Когато видях състоянието на сина ми, се обадих в полицията. Първоначално не искаха да изпратят никой, но след много увещания дойде патрулка." Служителите на МВР отказват съдействие на пострадалия и Лидия Павлова е принудена сама да се върне в дискотеката, за да "разпита" свидетелите на инцидента. Връщат се в районното, където прекарват няколко часа, преди да успеят да подадат жалба. Дежурните полицаи правят всичко възможно, за да ги откажат от това. В същия дух се развиват и събитията в центъра за спешна медицинска помощ в Дупница, където пострадалите отиват за да бъдат прегледани - вместо това младежите са изгонени от дежурния лекар.....
Сигналът, подаден за побоя в дискотеката, въобще не е бил регистриран в РПУ - Дупница. "С две думи: опитали са се да потулят нещата", разказва магистрат, пожелал анонимност. Става дума за двама полицаи, които са били дежурни в управлението във вечерта на инцидента, които Не само, че не са изпълнили задълженията си по закон, но дори са се опитали да откажат пострадалите да подават жалба......................


Не всички в България са само героични писачи по форуми в Интернет. На видеото по-долу Лидия Павлова. Една Българка с достойнство която не се бои от Мутри и подкупни полицаи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically