Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

четвъртък, 18 декември 2008 г.

Мутри едва не убиха студент във варненски мол

Пореден вандалски акт на побой над млад човек отново припомни неотшумелия още кошмар с убийството на Стоян Балтов и побоя над варненския студент Николай Василев.

Втората варненска жертва се нарича Николай Галинов, който заедно с трима свои приятели е празнувал 22–ия си рожден ден в търговския център.

"Беше около 19 часа, по време на церемонията за награждаването на спортист на годината за 2008 година на Варна. Двама яки около 35-годишни мъже, в явно нетрезво състояние и вид на мутри, се заядоха с един от приятелите ми и аз ги помолих да се успокоят. Те обаче ме замъкнаха зад сцената и ме пребиха без видима причина", разказва момчето.

Многобройните посетители просто си “гледали филма” и никой не се намесил. Единствено шефът на охраната успял да грабне Николай от развилнелите се мутри и да го изведе от сградата. Самият Николай не помни какво е станало, защото загубило съзнание, но приятелите му твърдят, че докато охранителят го влачел към изхода, побойниците се изреждали да го ритат. След това необезпокоявани се качили в скъп тъмен спортен мерцедес и с “мръсна газ” отпрашили в неизвестна посока.

Камерите в мола са записали инцидента, побойниците и номера на колата, което по всички правила на логиката би трябвало да отведе полицията при извършителите на побоя.
"Пуснахме жалба в полицията, но все още никой не е предприел нищо по случая", каза бащата на пребития Николай.

В "Бърза помощ" лекарите установили комоцио, счупване на челюстта, носа и множество кръвонасядания по главата и тялото на Николай.

Близките на момчето се заканиха, че няма да оставят случая без последствия ."Няма да позволим потулването на случая, както обикновено се случва. Няма да мълчим, защото повече така не може да се живее - във вечен страх за децата ни", обявиха те, притеснени от ескалиралите през последните дни побои над млади хора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically