Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

петък, 11 септември 2009 г.

Кражби в Област Враца. Справка- Антонио Георгиев.

Враца
Областната управа на Враца е във фактически фалит, съобщи новият областен управител. От предвидените 169 хиляди лева издръжка за администрацията за тази година, до 31 юли са били изхарчени 839 000 лева.
"Дълговете ни обаче са по-големи, тъй като кабинетът Станишев е оставил неразплатени сметки от 250 000 лева и за 2008 година", обясни същият.. Задълженията не са покрити въпреки големият бюджетен излишък, с който правителството на тройната коалиция се хвалеше и който изхарчи ударно.
Харченето с пълна пара е регистрирано във всички разходни пера, освен в частта за заплати, сочи първоначалната ревизия във Враца. 100% са усвоени парите за представителни разходи на губернаторския кабинет. Само от предвидените 289 000 лева не е останала нито стотинка. Плащанията са отишли за вечери и цветя.
Това означава, че от януари до юли ексгубернаторът Антонио Георгиев всеки ден е поръчвал вечери и букети поне за по 1000 лева, съобщи приемникът му. Още по 2 200 лева средно са си прибрали на изпроводяк членовете на политическия кабинет на областния управител заради неизползвани от тях отпуски.
Станка Христова

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically