Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

вторник, 15 септември 2009 г.

Български циганин с Американско гражданство. Една история..

..историята на българския сирак Захария Джефри Фокс, имал късмета да бъде осиновен от могъща американска фамилия в щата Аризона. Той получава шанса да живее нормално, охолно и богато, но вместо да спазва правилата на добре подредения свят, той започва да прави бели и балкански издънки. „Не делим хората на черни и бели, разказва Мартин Карбовски, - „но всеки ден виждаме как те сами се разделят на два вида, само на два вида на глупави и умни. Ще ви разкажа още за Захария Джефри Фокс за неговите родители, едните - американските и за другите тукашните, българските. Ще разберете, че Захария мрази България, което е естествено след като си живял в Аризона, както и за това, че животът у нас е наказание. Сагата на американския сирак продължава!
Малкият българин, който отива да живее в Америка, получава шанса на живота си, но вместо това насилва сестра си родната, която също е осиновена като него. Той е продължил нормалния си сексуален живот, познат му от домове. След като американското му семейство го хваща на калъп със сестра му, Захария има три възможности лудницата, затвора или да се върне в България. Той избира третия вариант да се върне в България. „И друг път сме ви казвали в домовете за сираци в тази страна е Содом и Гомор. коментира Карбовски. „Децата се чукат като невидели и не виждат нищо друго, освен инстинкта да ядеш, да биеш и да ебеш. Захария днес плаща за неговия Содом и Гомор, него божият американски гняв го е застигнал и го е пратил в геената огнена на българската действителност! От рая - в ада! На това място трябва да помислим колко виновен може да е малкият Захария Джефри Фокс, кръстен с българското име Валентин. Той просто е приел за нормално да живее като скот - нещо, което сме му предложили всички ние. И всички ние, докато събираме пари за децата на България, вместо наистина да разберем за какъв чудовищен проблем става дума всички ние продължаваме да сме виновници за провала на тези излишни човешки животи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically