Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

понеделник, 30 март 2009 г.

Пияни Прокурори и следователи във Варна ще се избият

Прокурори трият снимки с пиян следовател
31 март 2009 / News.dir.bg
Пиян следовател е потрошил с автомобила си две коли на кръстовище във Варна. Час и половина след инцидента там като орли се спуснаха трима варненски прокурори, за да изтрият фотографски кадри, уличаващи техния колега.
Екшънът се е разиграл към 20,30 ч в неделя на светофара на бул. “Сливница” и ул. “Пирин”, съобщава в. "Труд". При ляв завой на червено магистратът Константин Михайлов връхлетял с фолксвагена си два автомобила. Очевидецът Димитър Кунев, шеф на интернет сайт, снимал 13 кадъра , но те били изтрити лично от варненски зам. окръжен прокурор. Фолксвагенът на Михайлов помел 15 метра от мантинелата и ударил “Сузуки Витара” и кола с хасковски номер. Зад волана на сузукито седяла прокурор Виолета Радева от Девненската районна прокуратура. Следователят Михайлов опитал да се скрие в близка улица. Там обаче забелязал, че е паднал предният му номер и се върнал да си го прибере. Започнал да дърпа грубо табелата от ръцете на прокурор Виолета Радева. Катаджии с дрегер измерили 1,96 промила алкохол в кръвта на Михайлов, но той отказал да даде кръвна проба.Около 22 ч на мястото на инцидента се озовали районният прокурор на Варна Цветанка Гетова, зам. окръжният прокурор Радослав Лазаров, дежурният прокурор Катя Петрова и шефката на Окръжната следствена служба Галина Бакалова. Вместо да пратят пияния следовател в ареста или изтрезвителя, те взели мерки срещу очевидеца Димитър Кунев, шеф на сайта NacionalistBG. com. “Дежурният прокурор Катя Петрова дойде при мен и ми забрани да снимам, когато видя, че фотоапаратът е насочен към Михайлов. Тя и зам. окръжният прокурор Радослав Лазаров не искаха да документирам, че следователят е пиян. Не е вярно, че не съм се легитимирал. Точно обратното - още с пристигането си казах, че представлявам сайта си и ще снимам за в. “Труд”, каза Кунев. Според него Петрова наредила, а Лазаров изтрил 12-те кадъра. На въпрос защо е поискала да бъдат заличени фотосите вчера прокурор Петрова каза: “Не съм длъжна да ви давам обяснения. Прочетете НПК - преди да е извършен оглед, частни лица нямат право да снимат на местопроизшествието”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically