Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

сряда, 4 март 2009 г.

Нагли и ненаказауеми мошеници

Висшият съдебен съвет наказа със забележка??! съдия Мариана Станкева. Миналия октомври стана ясно, че съдийката от Костинброд е участвала в схема за злоупотреби с имотите на двама богати пенсионери, които нямали наследници. По закон Марияна Станкева можеше да се лиши от 10 до 25% от заплатата си за до 2 години.??
Замесени и адвокат, както и секретарката на адвоката, която имала фирма в САЩ. Престъпната схема е действала години наред.Става дума за самотни възрастни хора, които нямат наследници, но притежават апетитни имоти в София и Костинброд. Направени са фалшиви завещания, с които възрастните хора даряват имотите си на различни лица. Адвокатът представял пълномощно, че води гражданските им дела, а съдията подписвал и разрешавал фалшиви записни заповеди, в които фигурирали стойности, между които и 3 600 000 лева. Адвокатът завеждал документ единствено по времето на дежурствата на съдията. Проверката на Инспектората на ВСС установила още, че като ищец е записан мъж, който е живял в Испания, а в момента е в затвора. В другия случай човекът бил в Либия. Данните за възрастните хора и затова, че те нямат наследници най-вероятно се взети от служба ГРАО.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically