Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

събота, 21 март 2009 г.

Някакви няколко ебали някаква..

в 3-4 часа след полунощ в някаква кръчма на масите просто.. Пострадалата не помни. Някакъв нейн познат и показал след дни видеозапис от случката. Всички са сериозно развълнувани и загрижени. Телевизията патетично сигнализира. Прокуратурата се самосезира. Прокурорката на Шумен стеснително съобщава, че не знае автора на видеозаписа. Въобще, също , както "потърпевшата", всички нищо не знаят, но са силно и граждански развълнувани. Сигурно било само , че потърпевшата била употребила огромно количество алкохол. Ех, лицемери нещастни...

3 коментара:

 1. Значи, защото тя е пила е ок, че някакви са блудствали с нея?
  Да, малко патетично го раздаваха, но... не е като да няма причина, нали?

  ОтговорИзтриване
 2. Именно, че не е ОК. От всичко случило се, лицемерите само върху това акцентират..

  ОтговорИзтриване
 3. Ми... момичето се е напило и някаки са я изнасилили. Това определено не е ок. Тъпото е, че реакциите масово са "тя си е виновна, да не се е напивала", обвинявайки жертвата за поведението на извършителите, сякаш тя има някакъв контрол над тяхното поведение. А ако я бяха изнасилили когато е трезва и я бяха заплашили с нож, каква щеше да е реакцията? Да не е носила пола? Да не е била в заведение?

  За мен е притеснителното, че се вменява на жените длъжността да контролират мъжките реакции спрямо тях и че се преценяват и обсъждат жените въз основа на техния сексуален живот.
  Отговорността на онези кретени е била тяхна, никой не ги е карал и принуждавал. Те сами са взели решението да постъпят по този начин и това, че момичето е било в безпомощно състояние само утежнява тяхната вина.

  За теб може да е лицемерие, но изнасилването никак не е никак забавно. Може да е представено по тъп начин в репортажа, но това не намалява сериозността на темата.

  ОтговорИзтриване

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically