Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

сряда, 28 октомври 2009 г.

ДАНС = организирана престъпност...


Инфантилното поведение на бившия премиер при боравенето с класифицирана информация не може да бъде свързано по никакъв начин с нещото, което вие нарекохте "доклад", което пък на свой ред не е доклад, не е и справка, а е един компот, който е крайно време да се каже защо е бил направен. Това заяви в предаването "Тази сутрин" на bTV Стефан Гамизов, сочен като една от причините имунитетът на Сергей Станишев да бъде поискан.

Той показа снимка на организаторите и босовете на организираната престъпност в България, насядали на една маса, като уточни: "За да не си мисли някой, че в България организираната престъпност е ей така, просто някакви хора. Част от тях аз ги разпознах, част от тях не мога да ги разпозная. Чакам статията в британския вестник, защото британските журналисти, освен всичко останало, са успели да подслушат разговора. Надявам се прокуратурата да не ги изпоарестува в България".

Единият от седящите на масата е един от шефовете на българските служби за сигурност, който във въпросния разговор се оказва, че е директен организатор на организираната престъпност в България, съобщи Гамизов. Той уточни, че става въпрос за един от шефовете на ДАНС , но не за Петко Сертов.

"Ето вижте ги героите, които разсипаха демокрацията в България, направиха децата на България проститутки по Западна Европа, успяха да накарат 2 милиона Българи да емигрират и до 2050 година, ако тези не бъдат спрени, ще убият един милион българи, под всякаква форма", отбеляза още Гамизов.

Той съобщи, че в британския вестник ще пише къде е правена тази снимка, ще пуснат и стенограма на разговора. Гамизов посочи един от мъжете на снимката и каза, че той изпращал постоянни поздравления на заместник-шефа или на шефа на службата за изключителните му геройства в АЕЦ "Белене", като казва "Ай, честито, сега фирмичките ни ще работят".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically