Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

сряда, 28 октомври 2009 г.

ЛИДЕР е проект на Първанов и Доган...


18.11.2009 Тази информация сегашният вътрешен министър получил преди няколко месеца, когато беше учредена партията на Христо Ковачки
Партия ЛИДЕР е съвместен проект на президента Георги Първанов и лидера на ДПС Ахмед Доган, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в интервю за телевизия Pro.bg.
Тази информацията той получил преди няколко месеца, когато беше учредена партията на Христо Ковачки.
Според Цветанов, Първанов ще търси форма за влияние в политиката и след втория си мандат, който приключва след две години.
Затова вицепремиерът не изключва и в бъдеще сегашният държавен глава да мисли за създаването на своя партия.
Подобно мнение изрази преди дни и премиерът Бойко Борисов. "Президентът явно ще прави партия и ще се занимава с политика, а през двете години до края на мандата ще работи за новия си политически проект", прогнозира той.
Партия ЛИДЕР - Либерална инициатива за демократично европейско развитие, бе учредена през лятото на 2007 г. - преди местните избори през октомври.
За председател на партията бе избран Кънчо Филипов - изпълнителен директор на "Брикел", собственост на Христо Ковачки. Сред учредителите бяха собственици и мениджъри на над 20 компании от енергетиката, хранително-вкусовата промишленост, транспорта и строителството, свързвани с бизнесмена.
През ноември 2008 г. бе създадена коалиция "Напред" между ЛИДЕР, ВМРО и Земеделския народен съюз, с идея за участие в парламентарните избори т.г.
През април обаче коалицията се разпадна. На евровота и на парламентарните избори ЛИДЕР участва с коалиция с "Новото време".
На изборите за Народно събрание ЛИДЕР събра малко над 3% от гласовете и не успя да прескочи 4%-овата бариера за влизане в парламента.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically