Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

събота, 7 ноември 2009 г.

Първанов остави посланиците в САЩ и Турция


Външният министър Румяна Желева бе откровено изненадана от реакцията на президента Георги Първанов относно отзоваването на посланиците ни в Турция и САЩ за изборни нарушения.
"Готова съм да запозная президента с детайли, факти и обстоятелства по дисциплинарните производства на посланиците ни в САЩ - Лъчезар Петков и в Турция - Бранимир Младенов. Изненадана съм, че мотивите не са били достатъчни", каза министърът.
Както стана ясно по-рано днес Първанов върна на Министерския съвет проекторешението за отзоваването на посланиците в Турция и в САЩ. Министър Желева подчерта, че това решение на президента до момента не е получено в МВнР и затова коментарите са на базата на изявленията в медиите.
"Ако кабинетът няма доверие към посланиците, предлага на президента да ги отзове", припомни процедурата Желева.
Тя посочи, че с две писма от 3 ноември президентската администрация е била информирана за резултатите от проверката и за мотивите за наложените дисциплинарни наказания.
"Невъзможно е събраната информация по дисциплинарните производства да бъде предоставена без писменото съгласие на лицата", уточни външният министър, но допълни, че тя е в състояние да запознае президента с факти и обстоятелства по случаите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically