Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

сряда, 25 ноември 2009 г.

ВТАСАХМЕ Я!!


Чалга президент гостува в Чалга шоу и изнася лекции по Чалга политика !
Доживяхме да видим и това в страната Чалгария !
През месец юни публикувах в моя блог четири части на материал, озаглавен „ Стратегия за профанизация на нацията ”. Това което видяхме снощи по БТВ бе своеобразен връх в това направление. Ето и някои акценти:
"На Цветан Цветанов не му е работа да събира информация за президента, а като шеф на МВР и патрон на ДАНС да прави това за мутрите." Това, което другарят Първанов старателно забравя е, че в годините на прехода той беше един от основните радетели за отглеждането на мутрите, като „наказателни” отряди при осъществяване на налудничавата неокомунистическа политика в страната. Сега когато, същите тези мутри създадоха партия ГЕРБ и му показаха среден пръст, той започва да протестира. Истината е, че ако МВР не беше обезличено като институция от бивщите комунисти и ако то се ръководеше от читав министър, излъчен от читава партия, сега то щеше да се занимава и с мутрите и с президента и такива като него по подобаващ начин!
„Държавният глава отрече да са били излишни пътуванията му до Южна Корея и Австралия по време на криза. Първата страна била на 12-о място по икономически ръст, а втората - на 14-о. „
Как обаче да си обясним безбройните му посещения в Москва , в качеството му на президент и опитите на неговата партия да превърне демократичния процес в кошмар с цел запазване влиянието на Русия в България независимо, какво струва това на обикновенните хора и на самата страна?
„Безспорно най-интересния въпрос, който беше засегнат по време на гостуването на Георги Първанов в предаването на БТВ се отнасяше до вероятността президентът да създаде собствена партия след края на мандата си след 2 години и половина. Първанов беше категоричен, че е дал обещание да не се връща в БСП, но не изключи възможността да подпомогне една или друга структура или кауза, без това да означава, че търси начин да реализира себе си.”
Дали под подпомагане на кауза Хаджи Гоце няма в предвид някоя нова сделка от типа „ Петрол срещу храни”? Или може би създаването на нова неокомунистическа олигархия, защото вече съществуващата се е вмирисала от всякъде? А може би, ще инициира превръщането на България в pуска губерния в рамките на НАТО?
И докато другарят президент си говори сам в ефира, а Чалга премиер ни засипва с простотии и кретенизми в стил – „Елате вие, да не до’еме ние!”.
Червени другарки от ГЕРБ и БСП пък са се хванали за косите и се опитват да си избодат очите.
А, бе ... втасахме я !!
Ангел Йорданов

1 коментар:

  1. А бе, кой ли го е еня за Гоце и за Слави? Хората мислят за пари, покупки, отпуски, пиене, ебане...

    ОтговорИзтриване

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically