Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

четвъртък, 9 октомври 2008 г.

От какви хора зависи България...

Преди две седмици избухна поредният скандал около новосъздадената Държавна агенция "Национална сигурност", при който според юристи наяве излизат противоречия в закона. За припокриването на функции с МВР, за необходимите законодателни промени и за парламентарния контрол върху службите потърсихме мнението на юриста от БСП Надка Балева.

Представяме Ви Надка Балева!!

Въпрос към Надка Балева:
-Появиха се мнения, че ДАНС работи с методите на бившата Държавна сигурност. Съпартиецът ви Ивелин Николов разви тезата, че едва ли не Еврокомисията поставила изискването да не се влага лустрационен подход към подбора на кадри в ДАНС заради опита им. Смятате ли, че на обременени хора трябва да бъде поверена борбата с организираната престъпност и корупцията?

Отговорът:

- Същите хора, които упрекват Отечественофронтовското правителство на 9 септември, че лустрирало кадърни кадри, а назначило некомпетентни, сега искат същото - само защото си бил на работа в еди-коя си служба, нямаш право да работиш, без значение дали си квалифициран или не. Много грубо и неприемливо е да говорим след 20 години за лустрация, за която няма основание.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically