Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

вторник, 14 октомври 2008 г.

Новият вариант на Skype Callmart


Вие сте някъде по света.
Вие ползвате SKYPE...
Вие говорите със свои близки през SKYPE ?
За която цел, вашата майка, приятел, приятелка, близък или далечен събеседник е нужно в съответната минута или час трябва да е ОНЛАЙН на компютър или най-малкото да има компютър. Ние Ви предлагаме Друго!! С новия СКАЙП Вариант ще може да ви звъни и Вашата Баба от село или от всякъде без даже да знае какво е СКАЙП или компютър. Както и всички, които искат да ви позвънят от дома, дискотеката, гарата, от мобилен, домашен или уличен телефонен апарат. От всякъде!
Ние ви предлагаме телефонен номер в:
България, Австрия, Германия, Англия, Испания, Италия, САЩ, Канада, Австралия и други НА КОЙТО ТЕЛЕФОНЕН номер от тези страни всеки от вашите близки би могъл да позвъни от всеки телефон (стационарен или мобилен или уличен автомат), след което ще прозвъни вашият компютър и вие ще можете да си говорите с него БЕЗПЛАТНО.

*** Когато вашият компютър не е включен, или не сте включили SKYPE разговорът се прехвърля на телефон (стационарен или мобилен ) определен от вас, без значение в коя точка на света сте.

Пример:
Вие сте в САЩ. Ние ви осигуряваме телефонен номер в София, който ще има директна връзка с вашият компютър в САЩ. Всички от София могат да ви звънят на цената на Софийски градски разговор. От цяла България в системата на БТК връзката с този номер е безплатна след 20.00 часа вечерта до 8.00 сутрин всеки ден и денонощно събота и неделя е безплатна.

За БЕЗПЛАТНА проба на връзката и евентуална регистрация пишете на:

callmart07@yahoo.com ,
SKYPE bgusaradio ,
ICQ 250 888 742

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically