Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

събота, 12 април 2008 г.

Петиция до Европейската комисия

От:
Българи от и извън България.
Всички, които държат изчистването на името България пред света.
Всички, които държат на цивилизованото свое и на децата си развитие по стандартните европейски 21 век стандарти.
Всички от България , които просто държат на физическото свое и на децата си оцеляване на територията на Република България.
Всички, които ценят общочовешките морални форми на съществуване.
До:
Комисия за Европейските Общности, Brussels, Belgium.*
Копия до Световни Правозащитни Организации.

АПЕЛ:
Дами и Господа от Брюксел!
Помогнете ни! Нашите избранници не се справят с ангажиментите си, поети пред Вас и нас. Молим, в рамките на правомощията Ви, Поставете под контрол случващото се в момента в България.
Спрете финансовите субсидии за Република България до изясняването на криминалитета на разхищенията им, потърсете отговорност от управниците ни.
Защитете правата ни.
Българският парламент, Българската правораздавателна система, Българската Изпълнителна Власт НЕ ФУНКЦИОНИРАТ.

* Европейската комисия, известна още като Еврокомисия, а официално като Комисия за европейските общности, е изпълнителния орган на ЕС. Главната ѝ роля е да предлага и постановява закони, както и да действа като „пазител на договорите“, което осигурява правната основа за ЕС. Според председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу горчивата истина е, че в България вече никой не е сигурен за живота си и без помощ от Европа самата държавност в страната е поставена на карта.Такова е виждането и на голяма част от Българското общество.

Ако ТИ, който прочете горенаписаното си съгласен, постави името си в ПЕТИЦИЯТА тук!! След набирането на достатъчно причастни тази петиция ще бъде изпратена до съответните Световни организации. Тази ПЕТИЦИЯ ще бъде в реално време онлайн под погледа на всички ВАС, в това число и нашите "Избранници".
Постави името си в ПЕТИЦИЯТА тук!!

13 коментара:

  1. Кой стои зад тоя апел?

    ОтговорИзтриване
  2. Тази петиция е инициатива на Група Българи от САЩ. Географското местоположение е без значение. За контакти, въпроси и препоръки пишете на posoki@yahoo.com
    Поздрави от нашата страна на океана.

    ОтговорИзтриване
  3. Преди всичко искам да декларирам, че аз съм един от босовете на Мафията, която управлява и ограбва в момента България. Правя настоящето изявление от скука, а знаете, че човек когато няма какво да прави какво ли не прави. Както вече сте се уверили, ние като мафиози сме професионалисти и просто няма сила, която да успее да ни свали от власт още много поколения напред. И точно защото сме професионалисти, много се засягаме на чест когато ни наричат комунисти или бивши комунисти. Вярно е, че всички ние - Главата на Мафията сме бивши членове на централния комитет на българската комунистическа партия, но държа дебело да подчертая, че още много преди организирания от нас фарс на 10.11.1989г. бяхме изгонили от ръководните органи на тази партия всички комунисти. Много преди 10.11.1989г. ръководстното на БКП нямаше нищо общо с комунистическите идеали. Просто превзехме отвътре и изтърбушихме тази партия с цел домогване до властта и лично облагодетелстване. И преди и след 10.11.1989г. нашата стратегия е здраво да държим властта и "законно" да си разпределяме всичко което българският народ успее да произведе, т.е. народа осигурява приходната част, а ние разходната част на държавния бюджет.
    Така че изрази като "и преди и сега БКП е мафия" и "червени боклуци" хем са верни хем не съвсем. Искам идните поколения да имат вярна представа за нас - ПАРИТЕ са нашият единствен бог. На организираните от нас първи митинги на съюза на демократичните сили народът така страхливо седеше и мълчеше, че се наложи да мобилизираме цялата тайна полиция /държавна сигурност/ да ходи по митингите и да скандира "Долу БКП". Не ми се мисли какво можеше да се случи с нас ако не бяхме успяли да заблудим народа и да го разделим на сини и червени. Щеше да стане страшно, ако ни бяха погнали заедно и комунисти и безпартиини. Но слава богу всичко мина като по ноти. Сега както народа така и ние се успокоихме. Народът се обезвери напълно. Стана съвсем апатичени направо до смърт примирен със съдбата си. Ние вдигаме до небето цените на вода, парно, ток, месо, а народът гледа как децата му умират от глад и болести, но не вдига глава. Въобще животът в България потече ужасно еднообразно и скучно. Някои от моите колеги мафиози от скука направо започнаха да се гаврят и да издевателстват над плебеите. Чрез държавна сигурност организираха предавания по някои от телевизиите, които директно разкриват цялата истина за така наречения "демократичен преход" след 10.11.1989г. и даже призовават на бунт за сваляне на управляващата Мафия от власт. Мамчетата от "държавна сигурност" започнаха също от скука да се демобилизират и вече да се чувстват никому ненужни. Даже вече не им пука дори в интернет да се появят и досиетата им.
    И на мен вече ми писна да живея на гърба на този овчедушен народ. Заслужава си да пукне. И за да му стане още по-гадно ще му кажа:
    1. Така ще си умреш народе с надеждицата да се случи чудо и някой да дойде и да те освободи от нас.
    2. Страхувайки се и спасявайки собственото си живуркане обричаш и принасяш съвсем съзнателно в жертва собствените си деца. И след двеста години нашите правнуци ще живеят на гърба на вашите и ще ги мачкат както ние вас. Само буренясалите ви гробове ще станат свидетели как собствените ви деца клатят глави и с равнодушие тихо произнасят: "Бог да го прости, ама беше голям страхливец".
    3. Нямаш си вярна и самопожертвувателна интелигенция, която да ти посочи пътя, обедини и поведе към освобождението от нашата Мафия. Всичко що годе интелигентно в България сме го купили и срещу няколко сребърника доносничи и работи за държавна сигурност, т.е. за нас. А малкото останали тук там невербувани от ДС полуинтелигенти сме оставили на доизживяване да се изживяват като никому ненужни и безопасни интернет борци за свобода и демокрация. Тия тъпанари никога няма да разберат, че щом някой се появи два пъти във вестник или телевизия това значи, че ние сме го пратили там с някаква цел. И как иначе след като всичко в тази страна е наше. Та ние знаем всеки българин навършил 18 години какво говори и за какво се бори, независимо дали живее в страната или чужбина.
    4. Досега ти давахме само "хляб и зрелища", но ние - Мафията вече сме уверени, че и това ти е много. Имаме намерение да ти съкратим хляба за да видим колко можеш да издържиш само на зрелищата които сме ти подготвили: разните му там брадъри, шоута, игри, избори, показни и непоказни убийства, борба с наркоманията, шампионски лиги, чалга, парламентарни репортажи, мярки за неотклонение, съдебни и извънсъдебни наказателни процеси и т.н. Естествено ще преработим пак политическото пространство. Ще ти изработим нова десница, левица и център. За съжаление и в ДС се намират трудно вече добри актьори, така че ще се наложи и в бъдеще да гледаш старите муцуни. Всъщност кой коя партия ще оглави и ние не знаем още, защото ги разиграваме на зарове.

    5. Имаме споразумение с така наречените "западни демокрации" още преди 10.11.1989г. Ние стриктно изпълняваме нашите задължения и имаме тяхната пълна подкрепа. Така че твоят тунел е задънен и светлина никога няма да се появи.

    ОтговорИзтриване
  4. А, забравих, къде точно се намирате, всъщност ще Ви намерим по електронната поща...
    До скоро!

    ОтговорИзтриване
  5. Не е проблем да оповестим публично координатите на инициативната ни група, но не е и необходимо.В петицията главната роля няма да е наша, а на огромната маса Българи с достоинство. Прочее, BG US Center e надлежно регистриран в Secretary Of Staтes USA. Така че търсещите разправа с нас, безпроблемно могат да установят неанонимно връзка с нас за да обсъдим съвместно има ли светлина в тунела. Но приканваме да споделят мнението си и всички засегнати от петицията. За да бъде по-обективна преценката на Брюксел. А анонимни креатури винаги е имало. Привет и на тях.

    ОтговорИзтриване
  6. Така ли бе,нещастници, искате да се защитят правата ви - като се спрат фин. субсидии за България???
    Отивате при ЧУЖДИ за да се оплаквате от СВОИТЕ !

    ОтговорИзтриване
  7. Ти ли си ми свой Бе??!!

    ОтговорИзтриване
  8. Отстраняването на българския министър на вътрешните работи Румен Петков след двете гангстерски убийства в София открои неспособността на ръководеното от социалистите правителство да пресече връзките между висши служители и групировките на организираната престъпност.
    Това пише в днешния си брой едно от най-авторитетните издания по света - британския "Файненшъл таймс", цитиран от БГНЕС. "Румен Петков подаде оставка два дни, след като управляващата коалиция оцеля при гласуване на недоверие в парламента заради обвинения във връзки с организираната престъпност", пише изданието. Според наблюдатели премиерът Сергей Станишев бил подложен на натиск от други европейски лидери да уволни Румен Петков, който призна, че имал лични контакти със заподозрени членове на престъпни групи, пише още вестникът.
    Неотдавнашните убийства в София на автор, пишещ за престъпния свят и на ръководител на енергийна компания, свързана с руски инвеститори, предизвикаха остри критики от Брюксел, че България не е успяла да реформира съдебната система след присъединяването си към Европейския съюз през януари 2007 г., пише "Файненшъл Таймс".
    Над 100 зрелищни убийства, извършени след 2001 г., остават неразкрити. България - най-бедният член на ЕС, може да бъде лишена от финансиране за над 400 милиона евро, ако не обуздае корупцията по високите етажи на властта и организираната престъпност, се казва в края на статията в британския вестник.

    ОтговорИзтриване
  9. По повод Анонимен: Когато кучетата се разлаят, значи ги е страх! Продължавайте в същия дух!

    ОтговорИзтриване
  10. http://www.bgsviat.narod.ru/

    ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ , МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА СИ !!! И КОЙТО МИ ПОПРЕЧИ ДА ЖИВЕЯ КАКТО ИСКАМ ЩЕ БЪДЕ ....

    ОтговорИзтриване
  11. 1. За да се оправите - не позволявайте да ви оправят.
    2. Ревизирайте историята си и премахнете тази част от историята която идва от Сърбия.
    3. Ревизирайте историята си и премахнете тази част от историята която идва от Инстамбул
    4. Избийте до крак сръбската и Инстамбулската агентура в България.
    5. Намерете си нови исторически герои - това не е трудно. 30-те хиляди загинали през априлското въстание са обикновенни български жени, деца и старци - те не са Белградски еничари. Напишете историята на българите. Сами пазете децата си. Не позволявайте на еничарите да ги пазят.
    5. Поставете закона над всичко.
    Едва тогава ще видите светлина в края на тунела.

    ОтговорИзтриване
  12. Името ми е Бойко Стефанов.
    Виждам, какво е написал човекът по-горе разбирам, че го е написал, защото иска да събуди българския народ, понеже българският народ спи непробудно. Не разсъждавам елементарно, че да не ми е ясно.

    Затова аз ще допълня неговата реч с една друга реч, хем обидна за всеки мислещ човек, хем пък малко даваща вяра, че не смве напълно безпомощни и светлината в тунела може да я няма, но слънце за всеки има на тоя свят.
    Вписвам се в стила на сънародника ми от по-горе и солидаризирайки се с неговата критичност към българите в България, написвам една контратеза, с абсолютно същата крнитичност към българите в България. Нека мозъците малко да се поразтресат и да се пораздвижи кравната плазма в капилярите, защото перманентното спане е много лоша работа.
    Ето и моята реч.

    "Преди всичко искам да декларирам, че аз съм един от" "овцете" в българското народно стадо. Аз овцата искам да изблея някойлко овчи блейни, преди да отида да ме острижат до голо и да ме издоят, че на мен това ми е работата всеки ден - да паса, да пълня виме, да рунтавея, за да може мафията от професионалсти стригачи, доячи и колячи да ме издои, да ме остриже и да ме заколи.

    Сега, мафия, да се разберем от самото начало. Когато на света е имало вълка (от която порода съм произлязла аз - овцата), още е нямало човек. Това че човекът ме е "култивирал" понеже аз му се навъртам около пещерата тихо, спокойно и благодатно, това не е човешка заслуга, а сме го направили само ние - овцете на света.

    "Господарят" нека се мисли за господар, но ако му се наложи да яде пръст и камъни, друга песен ще запее и нищо чудно и да заблее.

    1. Неуважаеми български мафиоти, Вътрешнодържавният преврат от 10.11.1989 не е ваш, а е на господин Маршъл, от страната на Великият брат. Иначе нямаше за две денонощия 3 държави да си организират групово вътрешно държавни преврати - нали така!

    2. Тая Държавна Сигурност, дето я ползвате да стрижете 8 милиона овце, дотолкова ви помогна, че овцете станаха 5 милиона, стригачите станахте 500 хиляди и началникът ви идва от Америка, понеже вашият "професионализъм" се свежда до производителност(минус)-30% и скоро и една овца няма да остане тука. Може би само аз ще остана, понеже съм тъпа овца. Но направо не ви виждам, как ще ме разпределяте на 500 Хиляди човека ЕЛИТ, като сте толкова хищни, че дори за един от вас няма да съм достатъчен.

    ОтговорИзтриване
  13. 3. Ние сме отдавна преброени. Още от 2004 САЩ се похвали пред света, че има бази данни за всички живеещи на планетата и ги следи 24 часа в денонощие. Та си мисля с моя овчи акъл, вие като сте една от информационните бази на Америка, защо ми се правите на самостоятелни и на важни, като за онзи елит, вие сте овцете, същите овце като нас за вас. Вие не сте вълчи елит, ами сте овчи елит. Елитарни овце. С много вълна за стригане, с надиплени вимета и добре оядени, с много месо. Просто им завиждам на елита на Америка, как си ви привиква една по една овчица от елитарното стадо на мафиотите в България, как ви издояват до капка (защото доячите в САЩ са еврейски, а те не оставят нищо на вятъра), как ви стрижат до косъм и как ви оглозгват до сухо.

    4. Мафията в БГ малко преигравате, да ви кажа. Че ви оставиха да пасете 8 милиона овце, а вие ги направихте на 5 милиона. А през 2003, когато някои от нас взехме да се връщаме заради царя, бяхме общо 3,5 милиона (по-малко от наполовина, и с -47% прираст). Не че не сте професионалисти, ами сте направо пълни дилетанти. Затрупаха ви с техника, а вие я проиграхте и техниката и субсидиите и всичко. Направихте си къщи и си купихте яхти. Като обикновени мафиоти и ненаяли се простаци-профани.
    Да ви избягат овце е толкова левашко, че цял свят овчари ви се хилят насреща, как може да сте толкова некадърни, че кротки овчици да напуснат кошарата ви и да не искат и да чуят за прекрасната България заради вас.

    Затова сме се разблеяли овцете от българската порода, пръснати по целия свят, да ви натирват вече вас, некадърните български елитарни, мафиозки овчари, че и вие, скапани некадърници, останахте и без нашите кожи, не ни обърнахте даже във валута, изядохте ни и изгнилите кокали и си пропиляхте и вашите нещастни долнопробни животчета. А който е некадърен, няма място сред цивилизованото общество. Той да отива да живее с диваците и там да се прави на коквото му дойде.

    Затова сега, антипатична българска мафия, ще мълчиш и ще търпиш, и ще те изгоним ние, твоите овце, защото си некадърна добре, но освен че си некадърна, но си и опърничава и от дума не разбираш. Като не разбираш от дума, ще те гоним ние, овцете, да ти се смее и камората чак и да ви бият келембаши където ви заварят. И да ви плюят в лицето и да ви викат: Скапани български голтаци, тъпи некадърници!

    Това е моята овча блейня. Когато овцата пасе кротко, тя за нищо не мисли, само преживя. И аз така си преживям пасейки, като си нямам работа.

    ОтговорИзтриване

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically