Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

неделя, 27 април 2008 г.

Червената коса- изборът на Елита!!


"Гардиън": Елате в България, тук винаги е 1977 г.
На какво прилича този черноморски рай от бившия източен блок, притиснат между Румъния и Турция? Пристигнах извън сезона във Варна - най-големият град на българския бряг. Той прилича на нещо като смес между Париж и Кардиф - отчасти курорт, отчасти пристанище - само бетонни кули, олющени вили и лаещи кучета. Пълно е със задръствания и зъболекарски кабинети. Хората приличат на лошите герои от филмите за Джеймс Бонд, жените - на Рита от "Кори" (става дума за героинята Рита от прочутия британски сапунен сериал "Коронейшън стрийт" - бел.ред.) с боядисана в червено коса и всичките пушат.

Лондонският в."Гардиън" публикува наскоро обширен пътепис на Таня Голд за това как е прекарала като турист във Варна извън сезона. Макар статията "Започвам да се влюбвам в този мръсен град" да е пълна с, меко казано, доста спорни квалификации, предлагаме я с незначителни съкращения с идеята българският читател също да научи какъв имидж получава страната в едно от водещите британски издания в навечерието на летния сезон.

Повече Тук:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници
Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically