Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

сряда, 16 април 2008 г.

Областен управител съди вестник

2008 г. Април В-к "Труд" (Във фрагменти..)
Сегашен Областен управител квалифициран като убиец през 2004 г.
Заканил се тогава да съди в-к "Конкурент".
После се отказал.
2007 подвел колегите си доктори да протестират срещу НЗОК и ги предал на следващия ден, разказва Врачански Доктор... ТУК.
Произхода на Частната болница във Враца- собственост на Обл. управител Др Антонио Георгиев се разглежда от Комисията по корупция към Народното събрание.
Др Антонио Георгиев е председател на комисията по корупция в област Враца.
Мила, родна картинка!



Лекар ще съди "Конкурент"
Автор(и): в. Шанс 2004

Шефът на Българския лекарски съюз във Враца и координатор на НДСВ в областта д-р Антонио Георгиев свика вчера пресконференция по повод поредицата публикации във вестник "Конкурент". В тях ортопедът се квалифицира като убиец, а изданието се позовава на жалба от 64-годишната Димитрина Костова Василева, според която д-р Георгиев е виновен за смъртта на 40-годишния й син Росен Василев, починал на 27 февруари тази година. Тиражирано е мнението, че младият здрав мъж си е отишъл преждевременно от този свят от счупване на крак, поради нехайството на д-р Георгиев.

Исках да изчакам заключенията на двете проверки по случая - на комисия от Министерството на здравеопазването, която ръководи доцент Стоян Александров и прокурорската. Избързвам, защото от две седмици се тиражират в "Конкурент" купища лъжи и неверни истории срещу мен - каза д-р Георгиев.

От 15 години работя във Враца, ползвам се с доверието на 30 000 пациенти в ортопедичните ми кабинети, не мога да не реагирам на този опит за очерняне на името ми и това на съсловието - подчерта медикът.
Д-р Георгиев е бил управител на ортопедичния кабинет в Мездра. д-р Антонио Георгиев разбрал от колегите си за тежкото състояние на пациента и наредил той да бъде закаран в гнойно-септичната хирургия в "Пирогов". От там обаче връщат Росен Василев, въпреки че според новите разпоредби болният може да бъде хоспитализиран във всяко лечебно заведение в страната. Тогава д-р Георгиев се обадил на шефа на Ортопедичното отделение във Врачанската болница и д-р Венцислав Борисов приел пациента. В крайна сметка след многото непрофесионални действия на Георгиев, пациентът умрял.

Като изрази съпричастност към мъката й, споменатият ортопед още веднъж заяви, че всичко това може да се докаже и че е готов да се подложи на детектор на лъжата, ако все още в някого има грам съмнение.

Ще съдя "Конкурент" като приключат проверките - каза още докторът. Той е бил уведомен от репортерката на "Конкурент" Таня Йорданова за жалбата още преди първата публикация, на която е заявил, че, естествено, написаното не е истина. Въпреки това вестникът публикува жалбата и продължава да публикува информация за доктора.

Няма да коментирам подробно нападките, но мога да кажа, че три години от живота си посветих на Българския лекарски съюз. За това време глобите на личните доктори и на специалистите са намалели два пъти.

Няма да се примиря с тази история. Въпреки всичко публикувано, ще продължа да работя както досега - заяви още д-р Антонио Георгиев.




Bulgarian Chicago Radio.За да слушате веднага на живо кликнете тук Contact USA tel. 1 847 436 4042 or ICQ 250 888 742



БОЯТ НАСТАНА...
Ехо-о-о! Спомняте ли си оная шумотевица - как областния управител на Враца, стопанин на Първа частна болница Враца, до входа за Бърза помощ, поканил собственика на частната телевизия Михайлов и шефа на империалния "звяр""Конкурент" да борят заедно корупцията. Борбата, казват, започнала... В неделя, в специализирано (възможно и платено) предаване, телевизията на Михайлов отдели пространно място на д-р Езекиев(хубавеца тук). Портрет на изтъкнатия врачанин, ден преди да се гледа делото с повдигнато обвинение срещу него - за насилие срещу журналистката от в."Шанс" и БТА Люба Филипова.Е, нищо, делото не е гледано в понеделник- не се явили да свидетелстват полицаите! , които били извикани, като служебни лица, в заведението, където станал инцидента.Ние не вярваме въобще да има корупция, но ако има, тя не само ще бъде борена, ще бъде преборена. Особено ако се бори сама със себе си.Боят настана - тупкат сърца им!..
Ник ЛАДИН

Още за така наричащите се лекари четете ТУК.


Щастливи ли сте в България? Преценете тук.

2 коментара:

  1. Лекар от Враца(2007-12-29 13:06)
    Ще изпълня указанията за ценова листа с доплащане от пациентите , но искам юридическа гаранция от БЛС, че ще ме защити .Искам също да се реши централно въпросът с тези колеги , които / повечето са дребни душици , мижитурки/ няма да поискат доплащане .Да се реши на каква санкция ще са подложени .И най - важното : да се задължат регионалните колегии да ни уведомят за това , което ще се предприема , да се свикат Общи събрания.Опасявам се , че както не изпълниха указанието за Общо събрание преди извънредния Събор , така и сега ще се спотайват .Причината при нас във Враца е , че Председателя на Колегията е и собственик на I-ва частна болница , и областен управител.Т.е. това е въпиющ конфликт на интереси.Преди 1 год. на събранието с д-р Кехайов той ни призоваваше да не подписваме договорите с РЗОК , а още на следващия ден той пръв си е подал документите в Касата.Имате ли коментар , д-р А.Георгиев?! Моля , подайте си оставката или ще Ви сменим в най- скоро време.Не може такъв човек да защитава интересите ми.Колеги, дерзайте! Трябва да покажем на обществото , че сме най- качествената му част!

    ОтговорИзтриване

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically