Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

неделя, 1 ноември 2009 г.

Красьо от Плевен.


Тук май е единственото място където може да видите на снимка свръхсекретния Красьо от Плевен. Вижте му снимката вдясно и си задайте въпроса: 'Що за Сган са пък висшите Български съдии, контактували с такъв..."


Плевенският бизнесмен Красимир Георгиев - Красьо, заради когото от седмица Висшият съдебен съвет се тресе от скандали, преди години отворил офис на групировката ВИС-2 в родния си град Плевен. Няколко години преди името на Красьо да влезе в телефонните указатели на кадровиците от ВСС, той все още се подвизавал в Плевен. През 2003 г. Георгиев имал мерак да започне да върти бизнес с Георги Илиев. Но тъй като ударил на камък в опитите си да завърже някакви контакти с тези среди, "черничкият с ланците" решил самосиндикално да отвори офис на ВИС-2 в града. Наел помещение в центъра и лепнал над входа огромна табела с надпис „ВИС-2". Разбира се, номерът не минал и „легитимните" висаджии светкавично закрили офиса на дребния мошеник.Освен това се оказа, че младият бизнесмен ял шамари в столичен клуб преди година. Георгиев бил ступан, защото си позволил да тръби из столицата, че притежавал сериозен дял от заведението, което било далеч от истината. За да се изфука в определени бизнес кръгове, Георгиев започнал да се хвали, че притежава сериозен дял от известното столично заведение. Тези твърдения обаче достигнали до ушите на собственика на клуба, който се вбесил от глупостите на Георгиев.
В този период нахаканият Красьо често се навъртал около заведението. Веднъж, когато решил да посети клуба, минавайки през входа, бил засечен от камерите на заведението. Охраната веднага разпознала мнимия съсобственик и бързо го „убедила" да спре да спекулира с името на заведението.

Името на Красьо нашумя през лятото, когато член на ВСС го определи като „черничък с ланци", който обещавал на кандидат-шефове в съдилища и прокуратури, че ще лобира пред кадровиците в съвета, за да бъдат избрани за шефски постове. „Услугата" струвала 20 000 евро. Миналата седмица в разпечатка от телефона на Красьо лъснаха имената на тримата кадровици Стойко Стоев, Иван Димов и Пламен Стоилов, с които той контактувал.
.

2 коментара:

  1. как може да се търпи такава наглост **** пази боже сяпо да прогледне само наща болна систем може да роди такива кадри хора до кога ? питам аз до кога ???ако само си чешем езиците се е видяло файдица никаква май трябва на ОРЪЖИЕ да се дигнем незнам вие кажете

    ОтговорИзтриване
  2. Като се вдигнеш на оръжие,кой ще убиваш,сигурно който ти падне,защото не ти харесва или защото има образование и е успял,а пък като гледам ти дори не можеш да пишеш.......

    ОтговорИзтриване

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically