Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

събота, 12 април 2008 г.

Скандалната стенограма

Привет Българи!

Погледнете по-долу скандалната стенограма от разговорите в комисията в Народното събрание, разглеждаща комбинациите на МВР с престъпните групировки.
Стенограмата , която хубавците от парламента обявиха за секретна и се заканиха да преследват журналистите, които я обнародват. Това направиха журналистите от в-к Дневник... (Поздрави и нашето уважение Дневник!)...
Линка на стенограмата по-долу е на сървър в ... Москва или Ню Йорк или в Добруша, Врачанско до чешмата на мегдана www.dobruscha-vraca.com... все едно - заинтересованите органи и организми могат да се пробват да заплашат собственика на Хостинг Компанията и да го заставят да спре достъпа до стенограмата. Толкова е просто. Вижте стенограмата ето тук: www.dobrusha-vraca.com
Междувременно се появи в мрежата и скандална петиция от Българи до Брюксел. Ето тук!!Междувременно се появиха Груби Анонимни Заплахи срещу инициаторите на Петицията. Ето тук!!Живота e нищо, но няма и нищо повече, Българи. Живейте го така, сякаш ви е единствения.
С най-добри чуфства.

1 коментар:

  1. Стенограмата от изслушването на ген. Ваньо Танов в комисията по вътрешна сигурност и обществен ред - мисля, че тя не се нуждае от коментар!
    Обърнете внимание на израза, на неправилните изречения, на накъсаната реч!
    Обърнете внимание на двуличието на Татяна Дончева (ако не бъркам), която за пореден път говори едно пред обществеността (против Р.Петков и престъпността в МВР), а прави съвършенно друго (защитава го с насочващи въпроси към Танев).
    Обърнете внимание с какво (какви елементарни проблеми, нерешени с години) се занимават нашите депутати и комисии!
    Обърнете внимание на "секретния" характер на срещите им - публично известното завземане на МВР и всички власти от мафията!
    Най-накрая - обърнете внимание на тоталния разпад на държавата, правителството и президента, прокуратурата и полицията ОТ НАЙ-ВИСОКИТЕ НИВА НАДОЛУ! Забележете, че от години е публична тайна кои работят за мафията СЪВСЕМ ОТКРИТО, СРЕД КОИТО СА И ПЕТКОВ И ВЕЛЧЕВ И ГОЦЕ, както и секретарките им, кабинетите им, приближените им, а от там - и останалите.
    Обърнете внимание на реда и организацията на работа в министерството на "професионалистите" от ДС - особено при работата с документи. Пълна анархия, пълен хаос!
    Нещастници.

    ОтговорИзтриване

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically