Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

събота, 1 ноември 2008 г.

Маджо отне снахата на Добри Джуров

Не всички „червени" генерали обичат Младен Михалев – Маджо.
Но все пак всички те- и червените и Маджовците са отдавна в един бардак.


Да, основателят на силовата групировка СИК е покровителстван от Любен Гоцев, Виктор Вълков, Чавдар Чернев и компания. Но когато стане дума за старата върхушка от БКП, дори старите му приятели от фамозния кръг „Монтерей" замълчават неловко.

Защото Маджо е човекът, който развали старините на славния армейски генерал Добри Джуров. През 2002 г. министърът на отбраната в ерата на комунизма напусна този свят, проклинайки Маджо.
В дъното на цялата история, достойна за латиноамериканска сапунка, е замесена жена.
В края 80-те генерал Добри Джуров жени любимия си внук. Младежът носи неговото име. Избраницата на Добри Джуров-младши е ослепителната красавица Милкана. Паметливи свидетели на венчавката си спомнят, че на нея присъствали над 200 гости, но не и Тодор Живков. За сметка на това младоженците поздравил Димитър Станишев, баща на премиера Сергей Станишев и боен другар на Добри Джуров от партизанския отряд .Чавдар". Месеци по-късно именно някогашните партизани от отряда „Чавдар" поставят въпроса за свалянето на Тодор Живков на конгреса на БКП. Тато пада, а на негово място е избран Петър Младенов. Демократичните промени обаче не носят радости нито на Добри Джуров, нито на семейството му. В началото на 90-те дъщеря му Аксиния и синът му Спартак се впускат в бизнеса, но неуспешно, въпреки връзките на баща си.

Единственият, който просперира, е първородният внук Добри Джуров-младши. Той подхваща бизнес с петрол, а съпругата му Милкана го дарява с наследник.

Войната в Югославия и ембаргото, което влиза в сила от 29 ноември 1992 г., запознават внука на Добри Джуров с Младен Михалев - Маджо.
По това време роденият в Силистра възпитаник на „Олимпийски надежди" е „силов" посредник в споровете между борческите групировки. Маджо е тартор на бригада, в която се подвизават още Големия Маргин, Димата Руснака и племенникът на Боян Радев Бранимир Николов -Бранко.
Добри Джуров-младши и Маджо завъртат общ бизнес с петрола, даже са съдружници в няколко фирми.
Армейският генерал обаче бързо научава, че новият приятел на внука му не е с безупречна репутация.
От контраразузнаването донасят на Добри Джуров, че Младен Михалев е включен в разработката „Комбинатор" за афери с петрол. Джипът на Маджо „Нисан" с регистрационна табела С 6278 ТК многократно е засичан в района на жп гарата край Калотина. А там борецът от Силистра с няколко здрави авери притиска митничари да пускат цистерните с бензин и с дизел и до ги плаши с имената на Добри Джуров и тогавашния вътрешен министър Виктор Михайлов.

„Бай Добри не одобряваше Маджо и държеше семейството му да се разграничи от него. По този повод имаше скандали с дъщеря си и с внук си", спомня си съмишленик на комунистическото величие.
Опасенията на страховития военен министър по Бай-Тошово време, че Младен Михалев не е най-идеалният съмишленик на семейството му, се сбъдват.
Докато другарува и развива бизнес с Добри Джуров-младши, Маджо се влюбва в Милкана
Първоначално двамата крият връзката си по обясними причини. Босът на СИК е женен и има дъщеря, а снахата на Добри Джуров е наясно как биха реагирали армейският генерал и рода-та му, ако научат за нелегалната й любов с Маджо.
Милкана подава молба за развод и се развежда с внука на Добри Джуров. Младен Михалев пък основава холдинга „Интергруп", силовата групировка СИК и къса контактите си с Джуров-младши.
Елена Михалева, съпругата на „добре облечения бизнесмен", напуска България с дъщеря си и се установява в Америка. Тя е наясно, че съпругът й има връзка с друга жена. Елена трудно приема и факта, че Маджо купува къща на родителите на любовницата си Милкана на столичната улица „Пушкин" в квартал Павлово.
Именно там се води и до днес адресно регистриран Младен Михалев.

„Милкана запази добри отношения с децата на бай Добри - Аксиния и Спартак, вижда се и с бившия си мъж Добри Джуров-младши, който е баща на детето й. Много пъти е давала пари на семейството и го е подпомагала в тежки моменти", разказват запознати с историята.
Последните новини във връзката Маджо-Милкана са свързани с развода на „добре облечения бизнесмен". Преди няколко месеца
Михалев разтури брака си с Елена и заживя с любовницата си. Бившата съпруга на маскирания като олигарх подземен бос се е установила в Америка, но често пътува до Лондон, където следва дъщеря й.

„Елена няма от какво да се оплаква - Маджо й е подсигурил старините, тя няма никакви финансови проблеми. Само дето беше принудена да напусне къщата в Цюрих, защото там вече се разполага бившата госпожа Джурова", слагат точка на сапунената история от гангстерския свят летописците на родната мафия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically