Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

петък, 28 ноември 2008 г.

МРЕЖА ЗА БЪРЗО ГРАЖДАНСКО РЕАГИРАНЕ

Да поискаме самата власт!

Държавата ни е превзета от шепа бандити и служи на най-тесни и външни интереси. Други вместо нас и против нас се разпореждат с националната ни съдба и богатства. Има ли смисъл да чакаме една антинационална власт да заработи добре за цялата нация? Има ли смисъл да се борим поотделно с безбройните им удари срещу общите ни интереси? Не е ли по-добре ние, гражданите сами да вземем властта, която ни принадлежи по конституция и тогава сами да подредим дома си?
За да вземем реално властта при икономическата слабост на гражданите (ограбени знаем от кого) са нужни по-силни инструменти на демокрацията – права на пряка демокрация. На първо място тук са ПРАВОТО НА РЕФЕРЕНДУМ (сами да свикваме референдуми по предложени от нас закони) и ПРАВОТО НА ОТЗОВАВАНЕ. Ако имаме тези и др. инструменти за пряко участие (вж. http://edname4ta.blogspot.com), умните ще има на кого да предложат добрите за България закони, а в управлението ще останат най-добрите.
Пряка власт на гражданите - това е алтернативата на фалшивите спасители, с които се готвят да ни измамят за пореден път. ТЕ няма да ни подарят такива права. Ще ни лъжат докрай с орязани ментета. Наистина работещи инструменти на демокрацията можем да вземем само с едно всенародно извънпартийно гражданско движение, масови демонстрации, извънредни избори и спечелването им от независими кандидати, които веднага да ни дадат инструменти на пряка власт. Затова ни е нужно повсеместно самоорганизиране в свободна гражданска сила без център, без “овчари” вън от партиите – мрежа за бързо гражданско реагиране. Чрез нея бързо ще издигаме независими кандидати за паламента и бързо ще ги сваляме при измама. Чрез нея ще демонстрираме волята си от улиците – големите демонстрации са своеобразно гласуване – но само ако излязат наистина много и повече отколкото си останат в къщи. Затова е нужно да сме свързани.
Включете се, създайте група за протести. Изпратете телефон (е-мейл) за връзка – ще получите 4 телефона за предаване на сигнали по веригата и връзка с всички останали групи. Събирайте нови телефони, докато се свържем всички. Тогава мирно и кротко ще седнем на жълтите павета и ще си вземем държавата.
Координация с други групи: 4708837, 8401792, 8847221, 9435395, 9299630, 0885230845, 8552146, 8556129
................................. (добави свой телефон, създай група), freeinf@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically