Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

петък, 28 ноември 2008 г.

Наглост на деня


''Ако трябва да бъдем обективни, например, половината министри на финансите в ЕС би трябвало да си тръгнат след тази финансова криза''. Това заяви министър-председателят Сергей Станишев пред журналисти в парламента по повод решението на ЕК да отнеме окончателно акредитациите на двете изпълнителни агенции по програма ФАР. Той допълни, че според него спирането на средствата по ФАР не отговаря на принципа на солидарност в ЕС и подчерта, че решението е много неприятно за България в ситуация, когато целият Европейски съюз е във финансова и икономическа криза.

"Редица държави се обръщат за директна финансова помощ и я получават фактически безусловно, а България заради разумната икономическа, финансова и фискална политика не отправя такова искане - не искаме пари на европейски данъкоплатци, за да стабилизират нашата финансова система, защото имаме натрупан наш финансов резерв, който за три години се увеличи двойно", посочи премиерът.

1 коментар:

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically