Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

неделя, 30 ноември 2008 г.

Кои са Те? Тия които ви пият кръвта, млякото на децата ви и парите предвидени за лекарства на родителите ви.

Тия които ви пият кръвта, млякото на децата ви и парите предвидени за лекарства на родителите ви.

Валентин Златев събра на една маса Първанов, Станишев, Потапов, Борисов и Алекперов

В почивните дни около 1 май новината, че шефът на "Лукойл - България" Валентин Златев (40 г0дишен) се разделя с ергенлъка си заради 22-годишната красавица Люба Стефанова, се превърна в централна тема на медиите. Вестниците рапортуваха за сватбата на Златев седмица преди събитието. А в деня на церемонията някои издания, които по принцип се бяха отдали на няколкодневна ваканция, пуснаха специална фотосесия от сватбата на бизнесмена.
Иначе женитбата на Валентин Златев беше организирана, както може да се очаква за човек от неговия ранг - скъпа рокля за булката, отбрани гости от политиката, спорта и хайлайфа и 7-етажна торта. Жертва на семейния живот на Златев обаче станаха желаещите да разгледат Националния исторически музей, тъй като той бе затворен за случайни посетители заради частното парти. Сватбата беше в двора на музея под специално направени конструкции в бяло пред фонтаните. Събитието събра на една маса президента Георги Първанов, премиера Сергей Станишев, кмета на София Бойко Борисов, президента на "Лукойл" Вагит Алекперов, руския посланик Анатолий Потапов и половинките им. За настроението на гостите се погрижиха джазпевецът Васил Петров, Мария Илиева, дует "Каризма", Васил Найденов, оркестърът на Николай Славеев и стоте каба гайди, както и рус­ката поп група "А’студио". Модератори на събитието бяха Богдан Томов и руският шоумен и актьор Игор Верник. След официалната част партито се развихри в известния столичен поп-фолк клуб "Син Сити".

Като всяко голямо събитие и тази женитба роди и информация- за цената на булчинската роля - над 150 000 евро,
за сватбения подарък на Люба - яхта "Фарети" за 1.5 млн. евро, закупена от Златев от известните строителни предприемачи братя Диневи,
за броя на кетъринговите фирми, организирали партито - 5 селектирани след конкурс и т.н.,
и т.н. Златев е почетен гражданин на Правец, а баща му е бил дългогодишен кмет на родния град на Тодор Живков.


Докато гербаджии “свалят” правителството, лидерът им пие “блага ракия” на маса с управляващите
Дата: 07-09-2008 11:55
Докато ГЕРБ и т.нар. опозиция разнасят подписка из страната за уволняване на правителството, неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е на маса с ДПС – випперсони на сватба, на която кумува един от олигарсите на Първанов, шефът на “Лукойл” Валентин Златев. “Бентлита”, “Мерцедеси” и куп лъскави возила докараха 400 випсватбари в петък вечерта в ресторант "Пети километър" край Шумен.
Порнпрограмата на сватбата също бе щедро финансирана. За целта бяха впрегнати Кристина Димитрова, Орлин Горанов, Ивана, Берковската духова музика, Богдан Томов и Краси Радков, които загряваха настроенитето до зори на политици, мастити бизнесмени, съдии и шефове на ведомства от цяла България.
Цялата тази скупщина от вип-политически и олигархичен “елит” бе заради сватбата на лесничеят от дивечовъдната станция "Паламара" Илтер Бейзат и избранницата му - финансистката от Шуменската разплащателна агенция Мелис Джини.
Истинското навеждане обаче като че ли бе повече не на младоженците а на кума на сватбата - шефът на "ЛУКОЙЛ България" Валентин Златев, който от няколко години стопанисва елитното ловно стопанство в горите на община Венец. Младоженецът пък е син на най-верния му човек в резервата - Бейзат Яхя. Щастливият свекър е втори мандат председател на Общинския съвет във Венец. За да чуе заветното "да" на Илтер и Мелис, пристигна и столичният кмет Бойко Борисов. В същото време в страната неговата партия заедно с останалите т.нар. опозиционери обакаляха площадите за да събират подписка за уволнение на управляващата коалиция. Над 500 метра тафта, златни панделки, листа от рози и кристали бяха украсата на тържеството. Скъпи подаръци освен Бойко Борисов поднесоха и зам-шефът на парламента Юнал Лютфи, както и депутатите от ДПС Метин Сюлейманов и братята Метин и Четин Казак. Депутатът от БСП пък Димитър Дъбов заедно с кмета на Шумен Красимир Костов и губернатора Тодор Тодоров подариха картина на стария Шумен от художника Деян Евтимов. Ако лесничеят не бе си взел кум от сой, близък олигарх до президента Първанов и баща му не беше як човек на ДПС надали толкова назазани особи щяха да бият път до “Пети километър” в Шумен. Най-любопитно бе присъствието на Бойко Борисов на дунанмата. Уж уволнява управляващите, пък си пие “благата” ракия с тях.
по Afera.bg
ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically