Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

сряда, 19 ноември 2008 г.

Made in Bulgaria. One Martin Karbovski` s production.

Една от големите гордости на Българите е БЪЛГАРСКОТО КИСЕЛО Мляко.
На вниманието на любителите на Българското Кисело Мляко и сирене от Пловдив и отвсякъде по света.


В с. Злати трап, Пловдивско Георги Русаков отглежда в двора си крави, чието мляко продава в Пловдив. Дворът му никога не е почистван. Краката на кравите затъват до коленете, а виметата им се влачат по собствените им екскременти. И това е метафора на целия български преход - години наред ние се изхождаме там, където живеем и не си почистваме изпражненията, а газим до коленете в тях...
Съседите на този човек потърсиха съдействието на медиите. Оказа се, че в цялата страна няма сила, която да принуди този човек да почисти двора си. През улицата единият съсед е засадил палми и борчета, а на три метра от тях тече река от нечистотии.

„Собственикът на 6 мегатона лайна в село Злати трап не се появи цял ден! ... разказва Мартин Карбовски. „Той продава на пловдивчани мляко от цицките на кравите, които плуват в онази смес, чийто мирис слава богу не усещате. Но ние решихме проблема! Като не можем да спрем съседа бай Георги, искаме да купим къщата му. И съвсем нямаме благородни намерения да я почистим.

Искаме да направим музей на недвижимата българска гадост, с която нито един поробител и нито един Левски не може да се справи. Музей на днешния българин и прилежащата към него държава.
Мартин Карбовски
Bulgaria
Zlaty Trapp

1 коментар:

  1. Купих си прясно мляко в кутия от хипермаркета и като отпих,усетих силен мирис на фашкии. Сигурно е взето от кравите на Георги или друг подобен. Ами така ще е , и по-зле,след като си унищожихме с ликвидация фермите,където млякото се добиваше без да го пипне човешка ръка-от вимето се вливаше в доилния апарат и в цистерните.Може ли някой от великите ликвидатори да каже за какво беше това безумие и на кого послужи.

    ОтговорИзтриване

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically