Българско Радио от Чикаго. Кликнете на плеъра по-долу. За да слушате с WinAmp кликнете ТУК!

събота, 8 ноември 2008 г.

За сватбата на Николай Бареков (т.нар. Кольо Дудука) , Българската Православна Църква и всичко случващо се в България



Голямата любов на Бареков избяга в Америка
Журналистката Венелина зарязала Ники Дудука заради адвокат

Парвенюшката сватба на Николай Бареков все още е коментирана от жителите на Пловдив. Покрай звъна на камбаните визитата на гръцката фолкзвезда Кети Габри и появата на олигарсите Гергов и Ковачки за венчавката жителите на града на тепетата се сетиха за първата голяма любов на водещия от Би Ти Ви - пловдивската журналистка Венелина Нончева.

В средата на 90-те Бареков работи в радио „Атланик", където води фолкрубиката „Чака-рака". В същата медия се труди и синеоката Венелина Нончева, която е водеща на светско предаване.

„Ники беше много нахакан, но нямаше самочувствие на сваляч и не умееше да флиртува с жените.
Венелина го свали, а не той нея", спомнят си бивши колеги на Ники Дудука.
Двамата поддържат близо едногодишна връзка, но така и не заживяват заедно.

„Може и повече време да са били, но в началото криеха, че са гаджета. Дори когато официализираха връзката си, рядко излизаха заедно вечерта. Венелина не слушаше чалга и се дразнеше, че Бареков обикаля пловдивските кръчми, за да весели мутрите", разказват паметли-ви свидетели на любовта между водещия и някогашната му колежка.

Освен че води фолкпредаването „Чака-рака", Бареков е храненик на пловдивското ъндърграунд величие Петър Петров - Пешо Патерицата, който бе застрелян преди години в кървава престрелка в „Домби бар". Бареков забавлява гостите във фолккръчмите на Патерицата и ортака му Николай Чилингиров.

„Всяка вечер Бареков организираше различни конкурси и си тръгваше с издути от бакшиши джобове.Един път Пламен Иванов - Джонсъна, собственика на маймунката Чита, му даде 500 долара бакшиш", разказват под тепетата.

Нощните приключения на Бареков не се харесват на приятелката му Венелина. Тя го зарязва заради млад адвокат. Преди годи-ни Венелина Нончева емигрира от България с приятеля си в посока Америка.

6 коментара:

  1. Dasteria mi VENELINA NIKOGA NE E BILA GADJE NA BAREKOVi e jenena za AMERIKANEC.....a advokata e tuk....I NE E SINEOKA ....a s KAFIAVI OCHI!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. UJASNI LAJI I GLUPPOSTI PISHETE JURNALISTITE AKO VAOBSTE STE TAKIVA.....FAKTI...I NE GLUPAVI LAJI.

    ОтговорИзтриване
  3. Първо Пешо Патерицата не е застрелян при престрелка в Домби бар,второ Пламен Георгиев-Джонсъна а не Иванов,трето не е работил Атлантик а в Канал Ком

    ОтговорИзтриване
  4. Sto za jurnalistika.....sorry no pisha ot USA .Venelina e stastlivo omajena za amerikanec I jive v LA!!!!I nikoga ne e bila gadje s BAREKOV.....hodeshe s kolega ot Atlantik....sega advokat......no zamina da uchi I sreshtna goliamata si lubov v LA!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Леле, какви уникални глупотевини, може ли човек АБСОЛЮТНО НЕЗАПОЗНАТ с фоктологията на събитията, да пише статия. Ми попрочетете малко инфо бе колега "журналист". Нито Вени Нончева е "синеока", нито Бареков някога е работил в радио Атлантик.(предаването "Чака-Рака" се излъчваше в Канал КОМ), нито пък Пешо Патерицата е загинал в "кървава престрелка в „Домби бар"(загина на улицата, на метри от дома си - в Кичук Париж).Другите олигофренски твърдения пък изобщо не коментирам... Егати олигофренската история, честно!

    ОтговорИзтриване
  6. Венелина Нончева е дъщеря на Минчо Овчаров от брака му с Нина Лесингерова.По еди грозен и комунистически начин и смениха името на Венелина на Нончева.Дълга и тъжна сага.Венелина е щастливо омъжена в САЩ и за съжаление е забравила родния си баща.Той сподели че причината е майка и Нина да стане търка .

    ОтговорИзтриване

Поставете свой коментар тук:

Съдържанието по дати

Обяви в район Чикаго

За всички градове от цял свят по континенти кликнете ТУК!

Пълното съдържание по теми

Изберете по-долу темата, която ви интересува. Кликнете. Ще се отвори нов списък със заглавия на видеоклипове. Изберете отново. Кликнете. Ще се отвори видеоекран. Киното започва веднага. Не забравяйте да отворите MENU в долния десен ъгъл на екрана за още 15 видеоклипа.

Music
Interview
Humor
Най-доброто от световното кино
Animals
Find the Your LOVE!! East Europian Girls looking for love!
Сериозно и / или Грозно
Анимационни филми.Не само детски.
Неща, които може би ви интересуват...текстова информация.
Истински негодници




Long Distance

Безплатни застраховки в САЩ за деца и бременни жени.За контакти и информация на Български език тел.1 847 854 8156

Search Video or Music Alphabetically